Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πεδίο προβληματισμού!!

Η δυσκολία στο γκολ προβληματίζει στην ΑΕΚ μετά και το χθεσινό 0-0 στο φιλικό με τη Λαμία. Πού εστιάζεται το πρόβλημα, ποιο το μεγάλο ελαφρυντικό, αλλά και το μεγάλο ατού.

Πεδίο προβληματισμού
Η ΑΕΚ έμεινε χθες στο 0-0 στο φιλικό με τη Λαμία και αν μη τι άλλο προβλημάτισε το γεγονός ότι για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσίασε πρόβλημα στο γκολ. Η «Ένωση» στα τελευταία της τέσσερα ματς, με Φωκικό (0-1), Λάρισα (1-1), Πανθρακικό (0-0) και Λαμία (0-0), έχει σκοράρει μόλις δύο φορές, επίδοση που προφανώς και δεν είναι ικανοποιητική.

Ειδικά στα τρία ματς κόντρα στις ομάδες της κατηγορίας της, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν μια πρόγευση για αυτό που θα συναντήσουν στη Football League: αντιπάλους που θα παίζουν κλειστά, κάποιες φορές σκληρά και θα τους αφήνουν λίγους χώρους για να δημιουργήσουν και να απειλήσουν. Η ΑΕΚ, αν και δεν παρατάχθηκε σε όλα τα ματς αυτά με την καλύτερη δυνατή σύνθεση, δείχνει να μπλοκάρει απέναντι σε τέτοιες άμυνες. Πολλοί έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν λόγο για έλλειψη κλασικού φορ περιοχής, αλλά ίσως αυτή η κουβέντα να είναι πρόωρη.

Το μεγάλο ελαφρυντικό της «Ένωσης» είναι ότι λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη του πρωταθλήματος έχουν βγει εκτός ρυθμού και αυτό είναι εμφανές σε μια ομάδα που θέλει να επιτίθεται διαρκώς. Κι επειδή κάθε θέμα έχει δύο αναγνώσεις, μπορεί η ΑΕΚ να παρουσιάζει δυσκολία στο γκολ, ενίοτε και στην παραγωγή φάσεων, όμως από την άλλη πλευρά είναι αξιόπιστη αμυντικά.

Επιστροφή χωρίς Ανάκογλου

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε χωρίς τον Δημήτρη Ανάκογλου στην Αθήνα. Ο νεαρός μέσος εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ομάδας, πήρε άδεια και ταξίδεψε οδικώς για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, και θα βρίσκεται την Τρίτη στα Σπάτα. Επόμενο τεστ για την «Ένωση» είναι αυτό του Σαββάτου με τον Πιερικό στην Κατερίνη, ενώ όλοι περιμένουν πότε θα αρχίσει επιτέλους το πρωτάθλημα της Football League.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: