Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

«Μας αντιμετωπίζουν αλλιώς πλέον»

Ο Χοσέ Γκρανέρο εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι η ομάδα του αντιμετωπίζεται με άλλη τακτική πλέον από τους αντιπάλους της.

«Μας αντιμετωπίζουν αλλιώς πλέον»
Χαρούμενος κυρίως για τα όσα προσφέρει η ομάδα του στον κόσμο της εμφανίστηκε ο προπονητής της Βέροιας στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμασταν την ομάδα των Ιωαννίνων, γνωρίζαμε ότι θα κριθεί στην τακτική το ματς και έπρεπε να έχουμε υπομονή και ηρεμία και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι χωρίς να ξεχνάμε ότι όλα ξεκινάνε από το μηδέν πίσω στην άμυνά μας.

Βρήκαμε την ισορροπία και φυσικά αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Δείξαμε τεράστια υπομονή και τελικώς καταφέραμε και πήραμε μια δίκαια νίκη
».

Για το πως νιώθει που η ομάδα του είναι στην κορυφή: «Ήρεμος, συνεχίζω και πατάω γερά στα πόδια μου. Παρ' όλα αυτά είμαι χαρούμενος για τη χαρά κόσμου και των αποδυτηρίων, πιο πολύ χαίρομαι γι' αυτούς».

Για την εμφάνιση του α' μέρους: «Οι αντίπαλοι δεν μας αντιμετωπίζουν όπως παλιά. Την Βέροια την αντιμετωπίζουν με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα, υπάρχει σεβασμός, μας αντιμετωπίζουν οργανωμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: