Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Και Σιαλμά και Πόι και Κωνσταντινίδη ο Άρης!!

Μεταγραφικό ντεμαράζ απ’ τον Άρη. Σιαλμάς και Πόι πάτησαν Θεσσαλονίκη για να ντυθούν στα κίτρινα, ενώ κλεισμένος είναι και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης (πέρσι πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού).

Και Σιαλμά και Πόι και Κωνσταντινίδη ο Άρης!
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφική ενίσχυση του Άρη, λίγες ώρες μετά την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάτησαν το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη οι Δημήτρης Σιαλμάς και Μάουρο Πόι. Και οι δύο που έχουν πλούσια εμπειρία από Σούπερ Λίγκα έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση των κιτρίνων και μέσα στην Δευτέρα αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα αποκτήματα.

Αφότου λοιπόν περάσουν με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια. Υπενθυμίζεται πως προ ημερών, ο Πόι είχε «κοπεί» απ’ τον Παναργειακό στα εργομετρικά.

Από ‘κει και πέρα οι μεταγραφές δεν σταματούν εκεί. Κλεισμένος είναι απ’ τους Θεσσαλονικείς και ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Πρόκειται για τον 29χρονο επιθετικό που πέρσι είχε βγει πρώτος σκόρερ με την φανέλα του Πανσερραϊκού στην Γ’ Εθνική και σήμερα μάλιστα είδε από κοντά την ομάδα στο ματς Κυπέλλου με την Θύελλα Φιλώτα. Μέσα στην Δευτέρα ενδεχομένως να τελειώσει κι αυτού η υπόθεση.

Ανοιχτά πάντα είναι και τα μέτωπα των Προβατίδη, Ατματσίδη και Μάριου Παπαδόπουλου, που εξίσου απασχολούν και πιθανώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να υπάρξει happy end. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: