Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστασιάδης: «Πρωταθλητές τον Μάιο, όχι τώρα»

Σπάνια λέει… μεγάλα λόγια ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από νίκη ομάδας του, αλλά σχολιάζοντας το 4-0 επί του ΟΦΗ εξέφρασε την ικανοποίηση του και τόνισε πως η βαθμολογία δεν του λέει κάτι τώρα.

Αναστασιάδης: «Πρωταθλητές τον Μάιο, όχι τώρα»
Ευχαριστημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ και γενικότερα από την κατάσταση της ομάδας του είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως φάνηκε από τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει βελτίωση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και όπως σχολίασε πως δεν θέλει… τώρα το πρωτάθλημα, αλλά τον Μάιο.

«Είναι η ανακούφιση. Ξέρετε ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά. Είμαστε στην κόψη του ξυραφιού και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσα φαίνονται, αλλά είναι πολύ δύσκολα κι αν κάνεις ένα λάθος μπορεί να γίνει μπούμερανγκ και να γυρίσουν όλα ανάποδα. Σίγουρα περιμένουμε να γινόμαστε και καλύτεροι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί πάμε όλοι μαζί», ανέφερε αρχικά.

«Εγώ περιμένω να είμαστε πρωταθλητές τον Μάιο. Τώρα δεν μου λέει τίποτα. Ελπίζω να βοηθήσει η Παναγιά με την δουλειά που κάνουμε να τα καταφέρουμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, δεν λέμε μεγάλες κουβέντες, γιατί είδατε τι έγινε στο παιχνίδι με την Καλαμαριά. Πετούσαμε στα σύννεφα με πρώτο εμένα. Κι ό,τι κάναμε πριν το παιχνίδι με την Καλαμαριά ήταν λανθασμένα», πρόσθεσε.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ματς με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο 61χρονος τεχνικός, δήλωσε για αυτά τα ματς: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Το τελευταίο παιχνίδι έχουμε πάντα πάνω. Αυτό είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Το πανηγύρι τελείωσε. Το πανηγύρι είναι για τον κόσμο, αυτοί μπορούν να χαρούν. Έχουμε πολύ κοντά, την Πέμπτη, ένα παιχνίδι κι αμέσως μετά ένα ακόμη. Εάν δεν δούμε καθαρά μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης και δούμε μαζί και το επόμενο, θα μπερδέψουμε πολύ τα πράγματα».

Επιπλέον, θέλησε να προλάβει τα χειρότερα… «Μπορεί να είμαι ικανοποιημένος, αλλά μόνιμα είμαι δυσαρεστημένος και με κάποια πράγματα, αλλά αυτά απαγορεύεται να συζητηθούν εδώ. Αύριο με τα παιδιά έχουμε να πούμε πολλά και δυσάρεστα. Στο παιχνίδι με την Καλλονή είχα πει ότι κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν κάνουμε γκολ. Σας είχα πει ότι είναι να γυρίσει το κουμπί από Πάνω και να γίνει το κλικ. Εγώ σας είπα ότι το αφήνω στην Παναγιά. Χίλιες ώρες να παίζαμε με την Καλαμαριά γκολ δεν θα βάζαμε. Μπορεί να μας στεναχώρησε αυτό που έγινε, αλλά ήταν δίκαιο. Δίνεις… παίρνεις, δεν δίνεις δεν παίρνεις. Εγώ το λέω για την Παναγιά γιατί το πιστεύω. Μακάρι να το πιστέψουν και τα παιδιά. Είχα πει τότε ότι και την χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα, είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία με τον Πιερικό. Δουλεύουμε πολύ και σε αυτό το κομμάτι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: