Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Υπερηχητική» Ισπανία!!

Σαν πραγματική πρωταθλήτρια ξεκίνησε η Ισπανία! Οι «φούριας ρόχας» ξεμπέρδεψαν μπαμ-μπαμ με το FYROM (5-1) κι έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους στα προκριματικά. Ξέρανε την Ουκρανία ο Μακ του ΠΑΟΚ!

«Υπερηχητική» Ισπανία!
Με πέντε «τεμάχια» φιλοδώρησε το FYROM η Ισπανία! Οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν με το… δεξί στα προκριματικά του Euro 2016, επικρατώντας με σκορ 5-1 και στέλνοντας (έστω κόντρα σε ένα σχετικά αδύναμο αντίπαλο) μήνυμα για τις διαθέσεις τους.

Το… πάρτι ξεκίνησε νωρίς με τον Ράμος να ανοίγει το σκορ (στο 15’ με πέναλτι αλά Πανένκα) και τον Αλκάθερ δύο λεπτά αργότερα να βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του. Προσωρινά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν, απ’ την άσπρη βούλα με τον Ιμπραΐμι, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπουσκέτς αποκατέστησε την τάξη.

Με το… καλημέρα στην επανάληψη ο Σίλβα (στο 50’) έδωσε συνέχεια στο «πάρτι» των Ισπανών, βάζοντας το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στη συνέχεια ο ρυθμός φυσιολογικά έπεσε, ο Φάμπρεγας είχε δοκάρι, ο Μουνίρ (που μπήκε στην αποστολή αντί του Ντιέγκο Κόστα) έκανε ντεμπούτο, οι «φούριας ρόχας» είχαν κάποιες καλές στιγμές ακόμα και τελικά ο Πέδρο στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Εντυπωσιακά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και η Σλοβακία, παίρνοντας τρεις βαθμούς κόντρα σε μια αντίπαλό της για τη δεύτερη θέση (δεδομένου ότι η Ισπανία είναι… απίθανο να χάσει την πρωτιά)! Η παρέα των «Ελλήνων» πήρε το διπλό (1-0) μέσα στην Ουκρανία, χάρη σε γκολ του Μακ του ΠΑΟΚ απ’ το 17’.

Στο τρίτο ματς του ομίλου, η Λευκορωσία απέφυγε τα χειρότερα στο Λουξεμβούργο, με τον Ντραγκούν στο 78’ να διαμορφώνει το τελικό 1-1, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Γκέρσον απ’ το 42’.



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Ισπανία-FYROM 5-1
(15’ πεν. Ράμος, 17’ Αλκάθερ, 45+3’ Μπουσκέτς, 50’ Σίλβα, 93' Πέδρο – 28’ πεν. Ιμπραΐμι)

Λουξεμβούργο-Λευκορωσία 1-1
(42’ Γκέρσον – 78’ Ντραγκούν)

Ουκρανία-Σλοβακία 0-1
(17’ Μακ)

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου:
1. Ισπανία 3β.

2. Σλοβακία 3β.

3. Λουξεμβούργο 1β.

4. Λευκορωσία 1β.

5. Ουκρανία 0β.

6. FYROM 0β.

Η επόμενη 2η αγωνιστική (9/10):

Λευκορωσία-Ουκρανία
FYROM-Λουξεμβούργο
Σλοβακία-Ισπανία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: