Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Να κλείσει ο Αθανασιάδης»

fourtoula
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα.
Μίλησε
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4
Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Αναθανασιάδη τόνισε:«Το παιδί απ’ όσο διαβάζω και μαθαίνω είναι έτοιμοι να συναντηθούν με το παιδί. Πρέπει να κλείσουν το θέμα και το πιστεύω».
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να στηριχθεί πάνω του και στους υπόλοιπους πιτσιρικάδες υποστήριξε:
«Πιστεύω πως ναι και στον Κλάους και στους υπόλοιπους που είναι παιδιά του ΠΑΟΚ για να συνεχίσουν και να είναι ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ  να δίνει σημασία στους νεότερους. Έχω δει πολλούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις και γίνεται καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα».
Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες:«Όντως δεν είχε ποτέ τέτοια καλή δουλειά και ήδη αποδίδει καρπούς και πιστεύω πως θα συνεχίσει και στο άμεσο μέλλον. Πέρσι η ομάδα του Ίβιτς βγήκαν πρωταθλητές και σημαίνει πως επιλέγονται οι καλύτεροι και παίζουν οι καλύτεροι».
Για το πώς βλέπει την ομάδα απάντησε:
«Πιστεύω πως η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της. Έκανε δύο μεγάλες νίκες που σημαίνει πως έχει δώσει πολλά στα παιδιά στην ψυχολογία. Πιστεύω πως θα πάμε καλά και ο Άγγελος είναι ξέρει τα μονοπάτια για να φτάσει ο ΠΑΟΚ σε ένα καλό επίπεδο. Πιστεύω πως θα πάμε καλά. Πάντα θα βρίσκουμε κάτι. Οι φίλαθλοι είναι απαιτητικοί, το ξέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και. Γίνεται δουλειά σωστή και σιγά-σιγά θα βρούμε τον δρόμο μας».
Για το πώς βλέπει το μοντέλο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δημιουργεί ο Σαββίδης:
«Χαίρομαι που δεν κάνει πάρα πολλές δηλώσεις και πιστεύω πως έτσι πρέπει να λειτουργεί. Να μην ανεβάζει ψηλά τον πήχη και να δημιουργήσει ομάδα με μέλλον και δεύτερον όλες οι ομάδες κρατούν τον κορμό της ομάδας τους που περιέρχεται από την ίδια την υποδομή».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: