Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Χάτζι ήταν μόνο η αρχή...!!

Το ματς του Παναθηναϊκού με την Βιτορούλ του Χάτζι δεν ήταν απλά ένα ξεμούδιασμα. Ήταν και στο πλαίσιο της νέας εποχής των πρασίνων να αναπτύξουν επαφές με συλλόγους για πιθανά μεταγραφικά πάρε-δώσε.

Ο Χάτζι ήταν μόνο η αρχή...
Στο περιθώριο του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Βιτορούλ και πέραν της βράβευσης του Γκεόργκι Χάτζι, ακολούθησε και δείπνο προς τον μεγάλο Ρουμάνο, το βράδυ του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα Τάκης Φύσσας, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Σαραβάκος, καθώς επίσης και οι Στράτος Σωπήλης και Αγησίλαος Τουμαζάτος συνέφαγαν με την παλιά ρουμάνικη δόξα, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω απ’ το ποδόσφαιρο και να γίνεται μια ανταλλαγή –γενικού περιεχομένου- απόψεων.

Η συζήτηση ουσιαστικά αφορούσε στην δημιουργία μιας πρώτης επαφής και μιας κοινής γραμμής εν προκειμένω με τη Βιτορούλ αφού κι αυτή στηρίζεται στα νέα παιδιά ενώ υπάρχει και αρκετό ταλέντο στη Ρουμανία. Φυσικά, ο κυρίαρχος λόγος της επιλογής ήταν η παρουσία του Χάτζι σε αυτήν, αφού προφανώς και μιλάμε για ένα μεγάλο όνομα, γνώστη προσώπων και καταστάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο μιας νέας εποχής που θα ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό, με ανάλογες επαφές στο άμεσο μέλλον!

Μάλιστα, το κομμάτι αυτό θα το αναλάβει προσωπικά ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ και αποτελεί προτεραιότητα στην ατζέντα του. Ο Τάκης Φύσσας έχει προγραμματίσει μια σειρά από ταξίδια, τα οποία θα κάνει πολύ σύντομα, για να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με άλλα κλαμπ, είτε αυτός θα αφορά σε νέους παίκτες που μπορεί να αποκτηθούν και στη διεξαγωγή κάποιων φιλικών παιχνιδιών, είτε ακόμα και μια απλή γνωριμία, σε επίπεδο πρεστίζ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: