Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πάρκερ: «Ευρωμπάσκετ, Ρίο και… τέλος»

Την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το 2016, ανακοίνωσε ο Τόνι Πάρκερ!

Πάρκερ: «Ευρωμπάσκετ, Ρίο και… τέλος»
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο το 2016 ή το Ευρωμπάσκετ του 2015 θα είναι το «κύκνειο άσμα» του Τόνι Πάρκερ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του.

Ο φετινός πρωταθλητής του NBA με τους Σπερς είναι ενθουσιασμένος που θα υπερασπιστεί σε… πάτρια εδάφη τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, προβλέποντας πως στη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου, οι «τρικολόρ» θα παρουσιάσουν ένα από τα καλύτερα σύνολα της ιστορίας τους.

«Θα είναι καταπληκτικό που θα υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στη χώρα μας. Το Ευρωμπάσκετ του 2015 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο το 2016 θα είναι η τελευταία μου συμμετοχή με την εθνική ομάδα. Θέλω πολύ να αγωνιστώ σε μία μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στη χώρα μου και θέλω να κλείσω ακόμη πιο ευχάριστα, συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι ένα όνειρο. Πιστεύω πως του χρόνου θα έχουμε μία από τις καλύτερες εθνικές ομάδες στην ιστορία», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «RMC Sport» ο Τόνι Πάρκερ, μετά την ανάληψη της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ του 2015 από τη Γαλλία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: