Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Καρατζιοβαλής: «Έτοιμος να ανταπεξέλθω»

Στο Metropolis 95.5 και τον Δημήτρη Κανελλάκη μίλησε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση και την επόμενη μέρα του Άρη.

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση:  Πήρα την απόφαση να αρχίσω την προπονητική μετά από πρόταση που μου είχε κάνει ο Καλαϊτζίδης. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα, πρέπει να ξαναβάλω τα γάντια και θα το κάνω γιατί με χρειάζεται η ομάδα. Έκανα κανονικά προετοιμασία καθώς πίστευα πως μπορεί να προκύψει ένα τέτοιο ενδεχόμενα. Δεν τίθεται θέμα αν είμαι έτοιμος, θα είμαι.
Δε θα μπορώ, πάντως να κάνω και τα προπονητικά μου καθήκοντα, για μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης, θα πρέπει να έρθει ένας άνθρωπος να βοηθήσει».

Για την κατάσταση που βίωσε στην ομάδα: «Μία από τις δυσκολότερες στιγμές αλλά θεωρώ πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος»

Για την παρουσία του προπονητή: «Ο Καλαϊτζίδης είναι σημαντικός στην ομάδα όσο ποτέ άλλοτε. Η δική του η παρουσία κάνει τον κόσμο αισιόδοξο ενώ βοήθησε πολύ τους παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας. Όλοι τους βελτιώθηκαν»

Για τις μεταγραφές: «Χρειάζονται επειγόντως μεταγραφές σε πολλές θέσεις. Η κατάσταση θα είναι διαχειρίσιμη αν κάνουμε άμεσα μεταγραφές προκειμένου οι παίκτες που θα έρθουν να είναι έτοιμοι σε δύο – τρεις εβδομάδες. Το υπάρχουν υλικό είναι αρκετά καλό προκειμένου μέχρι να μπουν οι νέοι παίκτες, να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις».

Για το κίνητρο: «Το όνομα της ομάδας είναι τεράστιο. Θα γνωρίζουν οι παίκτες το μέλλον μιας και η ομάδα θα επανέλθει σύντομα στη Σούπερ Λίγκα και οι παίκτες που θα βοηθήσουν να βγει το κάρο από τη λάσπη, θα ανταμειφθούν.  Φαίνεται πως και οι παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και γι’ αυτό λένε ένας ένας πως θα παραμείνουν»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: