Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Έτοιμος να βοηθήσω»

Στην τελική ευθεία της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Νίκος Αγγελούδης.

Αποτέλεσε το τελευταίο χρονικά αλλά και ποσοτικά μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή στην περίοδο που ολοκληρώθηκε προ ημερών. Οι «κυανόλευκοι» τον επέλεξαν για να βοηθήσει και αυτός στην φετινή προσπάθεια, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την επιθετική τους γραμμή. Ο ίδιος μαζί με τους Περόνε και Λουκίνα συνθέτουν την τριπλέτα του Ημίθεου στη «γραμμή κρούσης», με άπαντες να περιμένουν πολλά γκολ και επιτυχίες.

Ο Νίκος Αγγελούδης μίλησε στη «Μetrosport» για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, το επίπεδο ετοιμότητας που βρίσκεται αλλά και τον προσεχή αγώνα με τη Λαμία. Στον οποίο ο Ηρακλής θα υπερασπιστεί το υπέρ του 1-0 με στόχο την είσοδό του στους ομίλους του θεσμού.

«Η αλήθεια είναι ότι προερχόμενος από ένα σημαντικό διάστημα αγωνιστικής απραξίας χρειαζόμουν χρόνο για να επανέλθω σε υψηλούς ρυθμούς. Καθημερινά όμως νιώθω και καλύτερα, ανεβάζω ένταση στην προπόνηση και πιστεύω ότι σε μία εβδομάδα θα είμαι στο 100%. Τώρα δεν είμαι αλλά παρόλα αυτά είμαι σε πολύ καλό επίπεδο.»

Με το δεύτερο αγώνα απέναντι στη Λαμία να πλησιάζει ο ίδιος νιώθει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του;

«Ετοιμος νιώθω από την πρώτη ημέρα που επέστρεψα στην ομάδα. Δεν ξέρω αν θα είμαι στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία, δε μίλησα ακόμη με τον προπονητή μου. Θα γίνει εντός της εβδομάδας, θεωρώ πάντως δύσκολο να είμαι στην αρχική ενδεκάδα. Όπως είπα και πριν δεν βρίσκομαι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Όμως ναι μπορεί να συμπεριληφθώ στην αποστολή. Αν μου δοθεί χρόνος συμμετοχής θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω και εγώ να πάρουμε την πρόκριση».

Ο 23χρονος επιθετικός αναφέρθηκε και στο κλίμα που συνάντησε στον Ηρακλή.

«Είναι πάρα πολύ καλό, βοηθάει ιδιαίτερα και το γεγονός ότι πολλά παιδιά είμαστε κοντά ηλικιακά οπότε έχουμε δέσει πιο εύκολα. Υπάρχουν εντός ομάδας όλα τα στοιχεία προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μία πολύ καλή χρονιά. Και κυρίως να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: