Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Προόριζαν την ΑΕΚ για δορυφόρο;

Σύμφωνα με τους διαλόγους που είδαν το φως δημοσιότητας από τις καταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ, έπεσε στο τραπέζι ακόμα και το όνομα της ΑΕΚ για ενδεχόμενη αγορά-προσάρτηση!
«'Οταν όμως αναλάβω την ΑΕΚ, θα με αφήνεις και εμένα καμία... που και που», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο απόσπασμα από τους διαλόγους της δικογραφίας για την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο που διεξάγει ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας. Παράλληλα, υπάρχει αναφορά και στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στον Πανιώνιο.
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με την εκπομπή της «Δίκης» στον ΣΚΑΪ, στις 10/5 του 2012 πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ έλαβε SMS από συνεργάτη του που ανέφερε: «Κανόνισε να βρεθούμε σήμερα ή αύριο να δούμε τι θα γίνει με το λογαριασμό σου. Όταν όμως αναλάβω την ΑΕΚ θα με αφήνεις και εμένα καμία που και που. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με mails, SMS και τηλέφωνα».
Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το απόσπασμα της δικογραφίας, στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ τονίζει σε συνεργάτη του: «Ο Αργύρης μπορεί να πάρει και Α' Εθνική ομάδα, έτσι; Α' Εθνική. Τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ. Πόσα χρωστάει η ΑΕΚ, 50 εκατομμύρια; Άμα ήταν ΑΕΚτσής έτσι; Μπορούσε να την πάρει την ΑΕΚ. Γιατί δεν παίρνει τον Πανιώνιο; Όχι μωρέ, εντάξει. Δεν είναι τρελός με το ποδόσφαιρο. Εάν πάρει τον Πανιώνιο 1.5 εκατομμύριο το χρόνο θέλει».
Όσον αφορά τα Γιάννενα, στο απόσπασμα που είδε το φως της δημοσιότητας φέρεται να μιλάει ένα στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ με αντιπρόεδρο ΠΑΕ Θεσσαλονίκης. «Λοιπόν άκου δύο πράγματα. Πρώτον, αυτός ο παπάρας των Ιωαννίνων που λέγαμε, θυμάσαι - Ναι. - Έχω έναν τύπο που δούλευε για εμένα και τώρα δουλεύει στα Γιάννενα και μου είπε ότι ψαχνόταν αυτός να βάλει έναν Χαλκιδαίο στην ομάδα. Μου λέει ο δικός μου γιατί δεν πας να του μιλήσεις να του ζητήσεις το management...». To ότι συζητείται το ενδεχόμενο αγοράς ομάδας φαίνεται και από ατάκα που ακολουθεί και κάνει λόγο για το οικονομικό της «άνοιγμα.»

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: