Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Κοιτάει για… Γενάρη!!

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να υπάρξει ενισχυθεί στο υπάρχον ρόστερ της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο υλικό που έχει στη διάθεσή του ο Τραϊανός Δέλλας.

Κοιτάει για… Γενάρη
Στην Αθήνα βρίσκεται από προχθές ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος στις πρώτες ώρες της παρουσίας του στην πρωτεύουσα ήρθε σε επαφή με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς κατά κύριο λόγο για τις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή δύσκολα ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη και οι όποιες συζητήσεις γίνονται για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η μοναδική υπόθεση που παραμένει ανοιχτή είναι εκείνη του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος φημολογείται ότι έχει δελεαστική πρόταση να παίξει στην Ινδία (μαζί με τον Αλέξανδρο Τζόρβα).

Από την πλευρά του, ο «Κατσούρ» δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό όσον αφορά το μέλλον του και μέχρι την Παρασκευή θα περιμένουμε μήπως η «Ένωση» προχωρήσει για την απόκτησή του.

Εκτός από το ποδοσφαιριστού τμήμα, ο Μελισσανίδης είχε επαφές και με τους συνεργάτες του και για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ενημερώθηκε σε ποιο σημείο βρίσκεται ο φάκελος που έχει κατατεθεί από τις αρχές Αυγούστου στον ΔΟΚΚ. Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν είναι ότι στα τέλη Νοεμβρίου θα έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι της «Ενωσης» τις άδειες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: