Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Πάνω από όλα ο ΠΑΟΚ»

401928_261072980704117_472838755_n
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του Συνδέσμου ΠΑΟΚ στην Νέα Υόρκη, Σταύρος Ντουμανίδης. Μίλησε για την αγάπη που υπάρχει για τον «Δικέφαλο» στην ομογένεια και ευχαρίστησε τους παίκτες της ομάδας που έστειλα μια φανέλα με τις υπογραφές τους.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Tουμανίδης:
Για το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Αμερική:
«Ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ είναι στις καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων στην Αμερική. Έκλεισε για λίγο, θα μαζευτούμε και θα το ανοίξουμε. Θα βάλω υποψηφιότητα και αν θα είμαι πρόεδρος δεν ξέρω. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Στέλιο τον Ποζατζίδη και όλους τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την κίνηση που έγινε με τις φανέλα που είχε τις υπογραφές όλων. Έχω να έρθω 10 χρόνια να δω την ΠΑΟΚάρα στην Θεσσαλονίκη. Για εμένα είναι πάνω από όλα και σταματάμε τα πάντα για να τον δούμε να παίζει. Εμείς δεν είμαστε Ολυμπιακός να μας τα πληρώνουν όλα αλλά τα βάζουμε από την τσέπη μας».
Για το δημοφιλές βίντεο στο youtube όπου βρίσκεται ο ίδιος έξω από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού:
«Εκείνη την μέρα έπαιζε ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ στο Πειραιά και μόλις ισοφαρίσαμε, αμέσως πήραμε την κόκκινη, θόλωσα και πήγα μόνος μου στον Σύνδεσμο. Ήξερα κάποιον που ήταν στο παράθυρο και του είπα πως θα μας έχει απέναντι μας. Βγήκε το βίντεο και με φωνάζουν φασίστα και άλλα πολλά. Ο καθένας όμως έχει την δική του γνώμη. Δεν ήθελα να κάνω φασαρία. Αν ήθελα έπαιρνα 15 άτομα όμως δεν είμαστε τέτοιοι εμείς. Δεν φοβόμαστε όμως να μιλάμε όπως γίνεται στην Αθήνα. Έχω σιχαθεί αυτό το σάπιο σύστημα. Μετά βάζουμε ψαράκια στον πάγκο και είμαστε τρομοκράτες. Αυτοί βάζουν φωτιά στην καφετέρια του Τζαβέλλα και όλα μέλι – γάλα. Εδώ είναι Αμερική και υπάρχει δημοκρατία και ομογένεια όμως μιλάν πίσω από την πλάτη μας. Ο σύνδεσμος ΠΑΟΚτσήδων του ΠΑΟΚ έχει τον σύνδεσμο στην καρδιά του. Τώρα θα γίνει από το μηδέν και θα γίνουν όλα σωστά. Είχαμε 140 μέλη τα οποία κατέβαιναν παντού. Θέλω να δώσω φιλιά και την ευχαρίστηση μου σε όλους τους παίκτες που μας έστειλαν την μπλούζα με τις υπογραφές».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: