Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Μπορεί να ευδοκιμήσει η συνεργασία ΠΑΟΚ και Αιγινιακού»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αιγινιακού Αλέκος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο: «Παρ’ όλο που ήταν για μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων, βρίσκεται σε ικανοποιητικό ρυθμό. Θέλει δουλειά για να πλησιάσει τα δεδομένα της κατηγορίας. Είναι πάντως ένα παιδί που μπορεί να βοηθήσει ικανοποιητικά».

Για τον Γκολάσα: «Τα στοιχεία του δείχνουν πως είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Θέλει κι αυτός το χρόνο. Όπως και να έχει, υπάρχει ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ξέρει τί πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να χειριστεί τον κάθε ποδοσφαιριστή».

Για τους νεαρούς του ΠΑΟΚ: «Είναι μια νέα εμπειρία για όλους τους, και είναι πολύ θετικό που ο προπονητής τους εμπιστεύεται και δείχνει ότι τους εκτιμάει. Αναμφισβήτητα πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά γιατί τα στάνταρ της πρώτης ομάδας είναι πολύ ψηλά».

Για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό: «Ακόμη είναι στα σπάργανα, ωστόσο είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει πολύ καλή χημεία ανάμεσα στους ανθρώπους ΠΑΟΚ και του Αιγινιακού. Υπάρχει η πρόθεση να προχωρήσει η συνεργασία και πιστεύω πως θα ευδοκιμήσει».

Για το Ναουμτσέφσκι: «Διάβασα ότι άρεσε στον ΠΑΟΚ αλλά μεχρι εκεί. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Δείχνει πολύ καλά στοιχεία, θα τον δούμε κι αυτόν στην διάρκεια της σεζόν. Αν κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κρίνουν ότι μπορεί να βοηθήσει, ίσως γίνει κάτι. Θα κριθεί από την ίδιο και την αποδοσή του πού μπορεί να φτάσει».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: