Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Κόουτς, μη με βγάλεις» (video)

Ένα highlight… αλλιώτικο από τα συνηθισμένα πρόσφερε στη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής από την Σερβία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δείτε τα «παρακαλετά» του 19χρονου φόργουορντ στον Φώτη Κατσικάρη.

«Κόουτς, μη με βγάλεις» (video)
Ουκ ολίγα ξεχωριστά στιγμιότυπα χάρισε στο μπασκετικό κοινό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ισπανίας.

Με καρφώματα, τάπες ή κλεψίματα, ο 19χρονος φόργουορντ πρόσφερε σε κάθε αγώνα ένα τουλάχιστον highlight. Στην τελευταία αναμέτρηση της «επίσημης αγαπημένης» για τους «16» της διοργάνωσης ενάντια στη Σερβία, έδωσε κάτι διαφορετικό…

Ήταν μόλις στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν ακόμα η «γαλανόλευκη» ήταν πολύ κοντά στο σκορ και ο νεαρός άσος των Μπακς υπέπεσε στο δεύτερο προσωπικό του φάουλ, κάτι που θα σήμανε αυτόματη αλλαγή. Αυτό όμως δεν έγινε.

«Κόουτς όχι, σε παρακαλώ. Κόουτς, κόουτς μη με βγάλεις. Ένα λεπτό μόνο», ήταν τα λόγια του προς τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος τον άφησε να συνεχίσει την προσπάθειά του.



Αναμφίβολα ένας αποκλεισμός που συνοδεύεται από κακή εμφάνιση δε χαροποιεί, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει πως οι διεθνείς μας είχαν έλλειψη πάθους καθ’ όλη την διάρκεια του Μουντομπάσκετ.

Όσον αφορά τον Αντετοκούνμπο, στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Εθνικής, είχε κατά μέσο όρο 6.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: