Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Κι άλλα… απρόοπτα στον Παναθηναϊκό!!

Μετά τον Αντώνη Φώτση, από το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πατρών τέθηκαν… νοκ άουτ οι Μαυροκεφαλίδης, Χαραλαμπόπουλος και Σλότερ! Κανονικά ο προπονήθηκε ο Διαμαντίδης.

Κι άλλα… απρόοπτα στον Παναθηναϊκό!
Δεν λέει να τελειώσει η ατυχία στον Παναθηναϊκό! Μετά τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος έχει μείνει εκτός προπονήσεων και κάνει θεραπεία λόγω οσφυοϊσχυαλγίας, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πρόσθεσε άλλους τρεις τραυματίες στη λίστα του!

Από τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποχώρησαν με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκαν να δείχνουν πως υπέστησαν θλάση πρώτου βαθμού.

Αυτό σημαίνει πως θα απέχουν από τις προπονήσεις για τις επόμενες 10 με 15 μέρες και φυσικά δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την αποστολή στο Στρασβούργο για το τουρνουά κόντρα σε Στρασμπούρ, Μπάγερν Μονάχου και Ερυθρό Αστέρα (12-14/9).

Ο τρίτος… πονοκέφαλος είναι ο Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος εγκατέλειψε την προπόνηση της Δευτέρας (8/9), καθώς αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί την Τρίτη (9/9) σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Τέλος, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε και ευχάριστα νέα τη Δευτέρα (8/9), καθώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: