Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Τάσεις φυγής από Αθανασιάδη»

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες προέκυπτε αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε στην Εθνική από τον Ρανιέρι αλλάζει τα δεδομένα!

«Τάσεις φυγής από Αθανασιάδη»
Την επιστροφή του Στέφανου Αθανασιάδη περίμεναν στον ΠΑΟΚ, ώστε να έρθουν εκ νέου σε επαφή μαζί του για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Εντός της ημέρας έχει οριστεί ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τους Θεσσαλονικείς να ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» του διεθνούς επιθετικού.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο εύκολα για να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος παίκτης αισθάνεται αδικημένος, επειδή κλήθηκε στην Εθνική και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στο παιχνίδι με τη Ρουμανία, ενώ είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το Μουντιάλ – αν και είχε πολύ καλή πορεία την περσινή σεζόν με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, ακόμη ένας αρνητικός παράγοντας που φανερώνει ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα για την παραμονή του Αθανασιάδη στον ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτά είναι κάποια από τα λίγα πράγματα που έχει στο μυαλό του ο διεθνής άσος, ο οποίος παρουσιάζεται – σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη – να έχει τάσεις φυγής και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Όλα αυτά, όμως, θα φανούν στη σημερινή συνάντηση που θα έχει με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη και να τον πείσει ώστε να παραμείνει στην ομάδα για άλλα τέσσερα χρόνια.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: