Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι επόμενες κινήσεις του Γαλανού!!

Επαφές με την ΕΠΟ και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη περιλαμβάνει το «μενού» των συναντήσεων του Γιώργου Γαλανού, μία ημέρα μετά την ανάληψη της διοίκηση του Άρη.

Οι επόμενες κινήσεις του Γαλανού
Από χθες τα ηνία του Άρη έχουν περάσει στον Γιώργο Γαλανό, ο οποίος αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή της άμεσης επιστροφής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας επανέλαβε τη δέσμευσή του να βάλει όσα χρήματα απαιτηθούν, χωρίς μάλιστα να ζητήσει από τώρα να τα κάνει μετοχές του χρόνου, ότι είναι ήδη σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ενίσχυση της ομάδας και ότι αν εμφανιστεί ο οικονομικά πανίσχυρος επενδυτής, θα του παραδώσει άμεσα την ομάδα.

Το μόνο που επιθυμεί ο ίδιος είναι να είναι όλοι οι φορείς του Άρη μαζί του, χωρίς να υπάρχουν παρασκηνιακά παιχνίδια.

Εντός της ημέρας ο κ. Γαλανός θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου θα συναντηθεί με την ΕΠΟ για δύο λόγους: για να ζητήσει την αναβολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Θεσσαλονικέων είναι ο Φρανκ Γκουέλα, μία υπόθεση που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο η προσωπική σχέση του παίκτη με τον Καλαϊτζίδη. Επίσης, στα υπ’ όψιν είναι και ο Σπύρος Βάλλας, με τον οποίο είχε επαφή και ο έμπειρος προπονητής και σήμερα αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: