Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Σμίγουν ξανά οι δρόμοι τους!!

Υπό τις οδηγίες του Κώστα Φλεβαράκη θα αγωνιστεί και πάλι ο Αλέξανδρος Σπανός, αυτή τη φορά όμως στα Τρίκαλα. Δε γνωστοποιήθηκε η διάρκεια του deal μεταξύ του 23χρονου γκαρντ και της θεσσαλικής ομάδας

Σμίγουν ξανά οι δρόμοι τους
Έναν παλιό γνώριμο θα βρει και πάλι στο ρόστερ του ο Κώστας Φλεβαράκης, καθώς τα Τρίκαλα υπέγραψαν σήμερα με τον Αλέξανδρο Σπανό, με την ΚΑΕ να μη γνωστοποιεί τη χρονική διάρκεια του deal.

Όσον αφορά την προηγούμενη συνεργασία του τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας με τον 23χρονο γκαρντ, είχε γίνει στην «παρθενική» του σεζόν στην Α1 με τη φανέλα του Ηλυσιακού όταν ήταν 19 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπανού.

Ο Σπανός γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1991, έχει ύψος 2,00 και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ, ακολούθως αγωνίσθηκε στη Κηφισιά και τη σεζόν 2009-10 εντάχθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε από την Α2 στην Α1 κατηγορία.

Ακολούθως έπαιξε στον Χολαργό και το 2011 πήγε στον Ηλυσιακό όπου και συνεργάστηκε με τον Κώστα Φλεβαράκη. Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ίκαρου Χαλκίδας στην Α1. Ο Αλέξανδρος Σπανός είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες
».

Δήλωση Αλέξανδρου Σπανού:

«Ήρθα στα Τρίκαλα γιατί άκουσα τα καλύτερα για την οργάνωση και την διοίκηση της ομάδας κάτι που δυστυχώς τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχα βιώσει. Όπως δίνω το 100% στο γήπεδο ως επαγγελματίας, θέλω το ίδιο και από την ομάδα που αγωνίζομαι οπότε η απόφαση να έρθω στα Τρίκαλα δεν ήταν δύσκολη. Βασικό ρόλο στην απόφαση μου επίσης έπαιξε και η παρουσία του Κώστα Φλεβαράκη ο οποίος μου είχε δώσει ρόλο στον Ηλυσιακό αν και ήμουν μόλις 19 ετών. Δίνω την υπόσχεση ότι θα δικαιώσω αυτούς που με έφεραν στα Τρίκαλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: