Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Πιο αδύναμοι χωρίς Ρανιέρι, Αμπιντάλ, Φάλκαο…»

Στις πολλές αποχωρήσεις και συγκεκριμένα των Ρανιέρι, Αμπιντάλ, Χάμες και με τελευταία αυτή του Φαλκάο, απέδωσε ο Ντάνιελ Σούμπασιτς την κακή εικόνα που έχει στο ξεκίνημα της σεζόν η Μονακό!

«Πιο αδύναμοι χωρίς Ρανιέρι, Αμπιντάλ, Φάλκαο…»
Τελευταία ενημέρωση 08/09/2014, 18:14
Οι πολλές αποχωρήσεις φέτος το καλοκαίρι έχουν «κοστίσει» αρκετά στη Μονακό, όπως είπε ο Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της χώρας του, ο Κροάτης τερματοφύλακας τόνισε πως χωρίς τους Κλαούντιο Ρανιέρι, Ερίκ Αμπιντάλ, Χάμες Ροντρίγκες και Ραδαμέλ Φαλκάο η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει αποδυναμωθεί αισθητά, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι και φέτος το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση τoυ Championnat!

«Λυπάμαι που έφυγε ο Φαλκάο. Φέτος είμαστε πιο αδύναμοι καθώς έχουν αποχωρήσει, επίσης, οι Ρανιέρι, Αμπιντάλ, Χάμες… Ήρθε ένας νέος προπονητής και η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να “δέσει”. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και ελπίζω να πάμε τόσο καλά όσο πέρυσι», δήλωσε αρχικά ο Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο οποίος στη συνέχεια έχρισε φαβορί για τον τίτλο την Παρί Σεν Ζερμέν:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι και φέτος το φαβορί. Εάν καταφέρουμε να τερματίσουμε δεύτεροι θα είναι μεγάλη επιτυχία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: