Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλανός: «Όνειρο να μείνω όσο μπορώ στον Άρη»

Όσο αξίζει και μπορεί θα ήθελε να παραμείνει στη διοίκηση του Άρη, ο Γιώργος Γαλανός όπως υποστήριξε στο NovaΣΠΟΡ FM. Τι είπε για την εκκαθάριση του συλλόγου, τις μεταγραφές και τον Λάζαρ.

Γαλανός: «Όνειρο να μείνω όσο μπορώ στον Άρη»
Έτοιμος για τη θητεία του ως νέος διοικητικός ηγέτης του Άρη φάνηκε πως είναι ο Γιώργος Γαλανός με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» υποστήριξε πως η Γ’ Εθνική ήταν η μοναδική λύση για τον σύλλογο, προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ενώ τόνισε πως σημαντικό για εκείνον είναι το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται στο πλευρό του.

Επιπλέον δεν παρέλειψε να παραδεχτεί πως σε περίπτωση που βρεθεί ένας πιο εύρωστος οικονομικά επιχειρηματίας να αναλάβει τους Θεσσαλονικείς, τότε ευχαρίστως θα αποσυρθεί από τη θέση του.

Εκτός των άλλων, επιβεβαίωσε πως σε περίπτωση που η ΕΠΟ ανάψει το «πράσινο φως» για τις μεταγραφές, τότε θα γίνουν κινήσεις, ενώ μίλησε και για την περίπτωση του Κοστίν Λάζαρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Σωτήρη Κωσταβάρα και στον Μιχάλη Τσόχο:

«Ήμασταν οι μόνοι που το είχαμε πει και δυστυχώς είχαμε δίκιο. Εμείς επιλέξαμε να πάει ο Άρης στη Γ’ εθνική και να κάνει μια καινούρια και καθαρή αρχή, ζητήσαμε μια παράταση για μεταγραφές αλλά δε μας την έδωσαν. Παλεύουμε γι’ αυτό και για άλλα χίλια πράγματα μέχρι την Κυριακή που παίζουμε. Υπάρχει μια κατάσταση ενότητας στον Άρη και με χαροποιεί».

«Το όνειρο μου είναι να κάτσω όσο καιρό μπορώ και αξίζω στον Άρη και αν έρθει κάποιος άνθρωπος καλύτερη οικονομική κατάσταση, τότε θα φύγω για να αναλάβει. Συνειδητοποιημένα ήρθα, δεν έχω αποτύχει ποτέ στη ζωή μου, δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα».

«Ήδη έχουμε κάνει πολύ μεγαλύτερα έξοδα απ’ όσα περίμενα. Όσοι παίκτες θέλαμε μείνανε».

«Μιλούσαμε με τον Λάζαρ, κάναμε το υπέρτατο που μπορούσαμε να κάνουμε οικονομικά και τώρα περιμένουμε. Επειδή είμαστε Άρης όμως, το πιστεύω».

«Η αγάπη μου προς της ομάδα με έκανα να αναμιχθώ με τα κοινά. Το έκανα επειδή ήθελα ο Άρης να καθαρίσει. Πλέον περιμένουμε τις ημερομηνίες για τη διαδικασία της εκκαθάρισης».

«Αν πάρει την απόφαση η ΕΠΟ για τις μεταγραφές, δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Μόνος μου θα αναλάβω τον Άρη».

«Η φετινή χρονιά θα κοστίσει αρκετά στον Άρη αλλά ας μη λέμε νούμερα. Καλά κάνει ο Άρης κι έχει προσδοκίες, έτσι πρέπει. Με έχει πλησιάσει ο κόσμος κι είναι συναισθηματικός, θέλει να βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: