Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο αυτογκόλ και… πήρε μπρος!!

Χαμηλό εμπόδιο (όπως αναμενόταν) ήταν του Λιχτενστάιν για την Ρωσία, καθώς επικράτησε 4-0, αν και χρειάστηκε δύο γκολ από παίκτες της αντιπάλου για να πάρει μπρος.

Δύο αυτογκόλ και… πήρε μπρος
Με… ντόρτια ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του EURO 2016, καθώς νίκησε με 4-0 το Λιχτενστάιν για την πρώτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο τέταρτο λεπτό, χάρις στο αυτογκόλ του Μπούτσελ, ενώ με τον ίδιο περίπου τρόπου απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 50’ η ομάδα του Φάμπιο Καπέλλο. Ύστερα από προσπάθεια του Τζαγκόεφ, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Πήτερ Γιέχλε, ο Φρανζ Μπουργκμάιερ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, που κατευθυνόταν έξω και στην έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι «έριξαν» λευκή πετσέτα και δέχθηκαν ακόμη δύο τέρματα. Στο 54’ ο Τζαϊούμπα κέρδισε πέναλτι από τον 40χρονο, Μάριο Φρικ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντμίτρι Κομπάροφ.

Ο Τζαϊούμπα, ο οποίος είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ των Ρώσων, πέτυχε το τέταρτο, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα.

Ο Ιταλός τεχνικός έβαλε στο δεύτερο μέρος (72') τον τερματοφύλακα της Ζενίτ και πρώην της Ξάθης, Γιούρι Λοντίγκιν, που μπήκε στη θέση του Ιγκόρ Ακινφέεβ.



1η αγωνιστική

Ρωσία-Λιχτενστάιν 4-0
(4' Μπούτσελ αυτ., 50' Μπουργκμάιερ αυτ. 54' Κομπάροφ πεν. 65' Τζαϊούμπα)

Αυστρία-Σουηδία
Μαυροβούνιο-Μολδαβία

Η βαθμολογία του έβδομου ομίλου


Ρωσία 3
Αυστρία 0
Λιχτενστάιν 0
Σουηδία 0
Μολδαβία 0
Μαυροβούνιο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: