Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

«Τώρα ξεκινάμε»

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ / 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΡΗ με κοινή τους ανακοίνωση, στέλνουν μήνυμα στήριξης στον Γιώργο Γαλανό αλλά και στην ομάδα που είναι έτοιμη να κάνει αυτή τη νέα αρχή.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Μετά από συνεχόμενους και ακούραστους αγώνες, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος μπαίνει σε μια νέα εποχή, μακριά από όλα τα λαμόγια που κατασπάραξαν τις σάρκες της τα τελευταία χρόνια. Μπροστά μπαίνεις εσύ Γιώργο Γαλανέ. Εμείς σαν σύνδεσμοι του ΑΡΗ ορκιζόμαστε αιώνια πίστη και παρουσία, που όμοιά της δεν έχει φανταστεί ανθρώπινος νους, όπου και αν αγωνιστεί ο θεός.

Σαν μια γροθιά που θα συνθλίψει κάθε έναν που θα σταθεί εμπόδιο στη νέα αυτή πορεία, συστρατευόμαστε μαζί σου. Θεωρούμε αυτονόητη τη φερεγγυότητά σου και την υλοποίηση των υποσχέσεών σου. Εμείς θα στηρίξουμε με κάθε δύναμη τη νέα αυτή προσπάθεια, με στόχο να επανέλθουμε εκεί που μας αρμόζει. Τότε θα έρθει η ώρα, που θα ξεπληρωθούν και όλα τα απλήρωτα γραμμάτια…

Η ιστορία θα γράψει. Την ιστορία θα την γράψουμε εμείς, ο μέγιστος λαός της Αρειανάρας. Και αυτή τη φορά θα γράψει με χρυσά γράμματα. Όσοι θέλετε και όσοι το λέει η θα γράψει με χρυσά γράμματα. Όσοι θέλετε και όσοι το λέει η καρδιά σας να είστε εκεί. Μη μασάτε, μη σκύβετε το κεφάλι ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!

Οι σύνδεσμοι του ΑΡΗ
SUPER 3
ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
CLUB 1914
YELLOW CLUB».

Δεν υπάρχουν σχόλια: