Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Αμπεντ: «Έκανα λάθος…»

Μετανιωμένος που δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος φέρεται να μετράει αντίστροφα μέχρι τον Γενάρη.

Αμπεντ: «Έκανα λάθος…»
Όλο το καλοκαίρι το «σίριαλ» της παραμονής του Μεχντί Αμπέντ στον Παναθηναϊκό απασχόλησε τους διοικούντες τον σύλλογο, χωρίς να έχει αίσιο τέλος και τελικά έμεινε στη Νιούκαλστ.

Ο Άλαν Πάρντιου θέλει να δώσει κάποιες ευκαιρίες στον Αλγερινό χαφ, αλλά μέχρι στιγμής ο τελευταίος είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Για αυτό τον λόγο, σύμφωνα με την «Πράσινη», ο 22χρονος παίκτης παρουσιάζεται μετανιωμένος που δεν έκανε ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Ο Αμπεντ έχει συχνή επικοινωνία με πρώην «πράσινους» συμπαίκτες του και φέρεται να τους δηλώνει ότι έκανε λάθος, επειδή δεν πίεση τον βρετανικό σύλλογο για να επιστρέψει στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Έτσι περιμένει να περάσει ο καιρός και τον Γενάρη για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει πάρει τη δέσμευση του Άγγλου προπονητή ότι αν δεν παίξει ο παίκτης, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: