Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Φλεβαράκης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο για το χειροκρότημα»

Στην ποιότητα των φίλων του Ρεθύμνου υποκλίθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Τρικάλων.

Φλεβαράκης: «Συγχαρητήρια στον κόσμο για το χειροκρότημα»
Η καλή άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν στα Τρίκαλα τη νίκη στην έδρα του Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων των Κρητικών που στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα του, παρά την ήττα της δικής τους.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πολύ καλό παιχνίδι που έδωσαν στον κόσμο. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και από τις δύο ομάδες. Κρατάμε την πολύ μεγάλη νίκη. Δεν ήταν εύκολο μετά τις απουσίες των Δεληγιάννη από την αρχή της χρονιάς αλλά και του Ματαλών σε μία πολύ νευραλγική θέση όσο και αν βοήθησε ο Χουχούμης. Είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ελέγξαμε στο δεύτερο ημίχρονο τα ριμπάουντ και βελτιώσαμε την άμυνα μας, τα οποία ήταν πολύ σημαντικά για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο για το χειροκρότημα στο τέλος, δείχνοντας την ποιότητα του. Συγχαρητήρια στον Θανάση για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια και καλή χρονιά», τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Άλεξ Χάρις, από τη μεριά του, δήλωσε: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δυσκολευτήκαμε στο τέλος. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μου με τα Τρίκαλα και ήρθα να παίξω επιθετικά και να κάνω ότι μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: