Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Πρώτα η παραμονή, μετά το συμβόλαιο»

Σε δεύτερη μοίρα βάζει τις όποιες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΚΠΡ ο Τζόι Μπάρτον, υπογραμμίζοντας πως το μείζον ζήτημα την τρέχουσα περίοδο, είναι η παραμονή των Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Λιγκ.  
Άγνοια για το μέλλον του στην ΚΠΡ δήλωσε ο Τζόι Μπάρτον.
Το συμβόλαιο του 32χρονου με τους Λονδρέζους λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με τον ίδιο τον παίκτη να μην εμφανίζεται αρνητικός στην παραμονή του στο «Loftus Road».
Για εκείνον ωστόσο, αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η πορεία των Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Λιγκ και η παραμονή τους σε αυτή, μετά το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
«Ειλικρινά δεν ξέρω. Αυτό πιθανότατα δεν είναι μία απόφαση που θα πάρω εγώ. Η αφοσίωσή μου σε αυτόν τον σύλλογο είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην πραγματικότητα δεν σκέφτηκα ότι θα υπάρξει ποτέ μία συζήτηση», σημείωσε σε πρώτο βαθμό.
«Αλλά είναι ωραία που στην πραγματικότητα είχα αυτή την συζήτηση και στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ πιθανό για εμένα να μείνω στον σύλλογο. Αλλά δεν ξέρω, δεν είμαι τόσο συγκεντρωμένος σε αυτό. Ο κύριος στόχος της χρονιάς είναι να σταθεροποιηθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπάρτον.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: