Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Εμπρησμός στο τζιπ του Πάτση!!

Άγνωστοι έβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής φωτιά σε τζιπ που, ήταν σταθμευμένο στη Νέα Ιωνία Βόλου και το οποίο ανήκει στον πρώην ιδιοκτήτη της Νίκης Βόλου, Ανδρέα Πάτση.

Εμπρησμός στο τζιπ του Πάτση
Φωτιά σε όχημα «4x4» προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής. Κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Νεκταρίου της Νέας Ιωνίας Βόλου είδαν περίπου στις 03:50 αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στο σημείο έφθασαν δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες. Η Ασφάλεια Βόλου κατέληξε ύστερα από έρευνα ότι το όχημα είχε περιλουστεί με εύφλεκτο υλικό και πιθανόν πρόκειται για βενζίνη.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Το συγκεκριμένο όχημα χρησιμοποιείτο από τη σύντροφο του Ανδρέα Πάτση.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας αποχώρησε πρόσφατα από τη Νίκη Βόλου και ο σύλλογος οδηγείται σε διάλυση. Το ματς με τον Λεβαδειακό, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της 11η (εξ’ αναβολής) αγωνιστικής δεν θα ματαιώθηκε και επειδή είναι το τρίτο που αναβάλλεται με υπαιτιότητα της ομάδας της Μαγνησίας, αυτή θα υποβιβαστεί στη Football League.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Πάτσης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ Γιάννινα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: