Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Υπό πίεση ο Σα Πίντο!

Δεν έχει περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες ο Ατρόμητος, ο οποίος έχει σήμερα τον «τελικό» με τον Πανθρακικό για να ελπίζει σε είσοδό του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Υπό πίεση ο Σα Πίντο
Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο στον Ατρόμητο, ο οποίος δεν έχει περιθώρια να κάνει άλλες γκέλες από εδώ και στο εξής.

Σήμερα οι Περιστιερώτες αντιμετωπίζουν τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει χαρακτήρα «τελικού» (Novasports 4, 17:15).

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τους Πίτου Γκαρσία, Αγκουαζί, Τσέναμο και Κοντοέ, ενώ και εκείνος «παίζει» το… κεφάλι του σήμερα στη Θράκη.

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο Σα Πίντο κρίνεται σχεδόν σε κάθε ματς. Ουσιαστικά το επόμενο τετραήμερο (σήμερα στην Κομοτηνή και την Πέμπτη στα Χανιά) θα κρίνει το μέλλον του Πορτογάλου κόουτς.

Την «κυανόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κούρος, Μπάλλας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος, Κατσουράνης, Μπρίτο, Παπασπύρος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Τάτος, Παπάζογλου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Θεολόγου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: