Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Καλές επιδόσεις στο ΟΑΚΑ!!

Με καλές επιδόσεις από τους Έλληνες πρωταθλητές στίβου ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ η ημερίδα κλειστού που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ και ενόψει της συμμετοχής τους στις σημαντικότερες διοργανώσεις.

Καλές επιδόσεις στο ΟΑΚΑ
Πρώτος και καλύτερος ήταν ο Αντώνης Μάστορας, που ξεπέρασε τα 2.26 το ύψος, όριο που θα χρειαστεί να ξεπεράσει στη συνέχεια για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας. Ο Ελληνας πρωταθλητής, στη συνέχεια, δοκίμασε στα 2.30, ύψος που ξεπέρασε με την... τέταρτη προσπάθεια και η επίδοσή του δεν μετράει φυσικά.

Πολύ καλό ξεκίνημα έκαναν και τα δύο κορίτσια του επί κοντώ, η Στέλλα Λεδάκη και η Λορέλα Μάνου. Η Χανιώτισαα σταρ επικράτησε με 4.30, τα οποία ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια, ενώ η νεαρή πρωταθλήτρια ακολούθησε με 4.20. Η Λεδάκη είχε πολύ καλή πρώτη προσπάθεια στα 4,40, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το συγκεκριμένο ύψος.

Ντεμπούτο στο μήκος για τη Χάιδω Αλεξούλη που επικράτησε με 6.07 και έδειξε πως τον Φεβρουάριο θα είναι σε θέση να κυνηγήσει καλύτερες επιδόσεις από τα 6.31.

Το μεγάλο διάστημα αποχής από τους αγώνες φαίνεται πως επηρέασε το Νίκο Τσιώκο, ο οποίος, παρόλα αυτά, κατάφερε να επικρατήσει στο τριπλούν με 15.25.

Στο μήκος ανδρών, ο Νίκος Καψής επικράτησε με 7.35.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: