Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Καναρίνια»… εμπρηστές!!

Με ένα τεράστιο διπλό (με ανατροπή) πέρασε από την έδρα της πρωτοπόρου Μπόρνμουθ η Νόριτς! Έχοντας το νέο τεχνικό τους, Άλεξ Νιλ, αρχικά στην εξέδρα και στη... συνέχεια στον πάγκο και με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, τα «καναρίνια» επικράτησαν 2-1 στο «Goldsands Stadium» και… φούντωσαν τη φωτιά στην ήδη «φλεγόμενη» κορυφή της Τσάμπιονσιπ!
Ο Ρίτσι είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 18’ και ο Χούπερ ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα στο 36ο λεπτό.
Και μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής Χόουσον στο 64’, ωστόσο, βρήκαν τον τρόπο να δραπετεύσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στο τέρμα του Ζερμόμ δέκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος τεχνικός της Νόριτς, Άλεξ Νιλ, βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, αλλά όταν η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες κατέβηκε στον πάγκο, δίπλα στον υπηρεσιακό, Μάικ Φίλαν.

Έτσι τα «καναρίνια» (7η θεση) έφτασαν τους 40 βαθμούς και πλέον βρίσκονται οριακά εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, με την Μπόρνμουθ να μένει στους 48 και να μοιράζεται πλέον την κορυφή με την Μπόλτον, η οποία νωρίτερα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ίπσουιτς (3η με 47 β.)
Την ευκαιρία να πλησιάσει στο -2 από την πρώτη θέση έχασε η 4η Μίντλεσμπρο (44 β.) που «κόλλησε» στο 0-0 με την Ρέντινγκ, ενώ η Μπρέντφορντ (43 β.) πέρασε 5η, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Γουότφορντ (3-1 από την Χάντερσφιλντ).
Η Κάρντιφ εμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια και πάλι με τις παραδοσιακές, μπλε φανέλες της και φρόντισε να μην χαλάσει το πανηγυρικό κλίμα στην Ουαλίας, επικρατώντας 1-0 της Φούλαμ.

Νότιγχαμ Φόρεστ και Τσάρλτον συνέχισαν την… κατρακύλα τους, καθώς γνώρισαν την ήττα εντός έδρας από Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπράιτον αντίστοιχα.
Μπόλτον και Λιντς έμειναν στην ισοπαλία, με τον Γκούντιονσεν να διαμορφώνει από το σημείο του πέναλτι το τελικό 1-1 με το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στα γήπεδα της Αγγλίας.

Σε ότι αφορά τα χαμηλά στρώματα του πίνακα, η ουραγός Μπλάκπουλ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, με το 1-0 επί της Μίλγουολ (3η από το τέλος), ενώ η Γουίγκαν (προτελευταία) συνέχισε να βυθίζεται, χάνοντας 3-1 στο Μπέρμιγχαμ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Ιπσουιτς – Ντέρμπι Κάουντι 0-1
Μπλάκπουλ – Μίλγουολ 1-0
Μπόλτον – Λιντς 1-1
Κάρντιφ – Φούλαμ 1-0
Μπρέντφορντ – Ρόδεραμ 1-0
Τσάρλτον – Μπράιτον 0-1
Χάντερσφιλντ – Γουότφορντ 3-1
Ρέντινγκ – Μίντλεσμπρο 0-0
Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 0-2
Μπόρνμουθ – Νόριτς 1-2
Μπέρμιγχαμ – Γουίγκαν 3-1
Μπλάκμπερν – Γουλβς (11/1)
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: