Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αθανασιάδης: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε»


Αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα είναι οι ποδοσφαιριστές του, όπως δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά τη βαριά ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αθανασιάδης: «Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε»
Ως την πιο δύσκολη βραδιά από την αρχή του πρωταθλήματος χαρακτήρισε ο Στέφανος Αθανασιάδης τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές ευθύνονται για την κακή εικόνα της ομάδας τους και πως μόνο εκείνοι μπορούν να την αλλάξουν.

«Είναι η πιο δύσκολη βραδιά από την αρχή του πρωταθλήματος. Εμείς οι ποδοσφαιριστές φταίμε για την κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα και δεν μπορούμε να περιμένουμε βοήθεια από κανένα. Μόνο εμείς μπορούμε να την αλλάξουμε αυτή την κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Αθανασιάδης στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Δεν κάναμε αυτά που είπαμε στα αποδυτήρια και ότι είπαμε τις προηγούμενες μέρες. Είναι το πιο δύσκολο μας βράδυ φέτος και μακάρι να μην το περάσουμε ξανά, αλλά όπως είπα, είναι αποκλειστικά δική μας η ευθύνη. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά υπήρχε και η διακοπή των Χριστουγέννων, οπότε δεν μπορούμε να επικαλεστούμε την κούραση. Θα κάτσουμε να μιλήσουμε μεταξύ μας και να βρούμε την λύση. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια από κανέναν. Δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι, υπάρχουν κι άλλα ματς που είχαμε κακή εικόνα και ελπίζω να γίνουμε όπως ήμασταν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Για να καταλήξει ο Κλάους: «Πρέπει να το ξεχάσουμε το παιχνίδι και να δούμε το επόμενο ματς γιατί δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να μιλήσουμε γιατί όπως είπα εμείς μόνο μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: