Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αυτός ήταν «σεφτές»…!!

Η ώρα της πρώτης νίκης στη φετινή Volleyleague σήμανε το Σάββατο για τη Λαμία και κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως Εθνικός Αλεξανδρούπολης, τον οποίο νίκησε 3-1 σετ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Αυτός ήταν «σεφτές»…
Η Λαμία νίκησε 3-1 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Χαλκιοπούλειο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Volleyleague και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση, ελπίζοντας κάπως περισσότερο για την παραμονή στην κατηγορία, διατηρώντας και την παράδοση που έχουν στην έδρα της κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο. Αντίθετα, οι ακρίτες παρέμεινα μεν στην πρώτη τετράδα, όμως δε δείχνουν να βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή.

Ο Εθνικός αγωνίστηκε με πασαδόρο τον Γρηγόρη Σιδηρόπουλο που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από επτά μήνες, αλλά, λόγω της αγωνιστικής απραξίας, δεν είχε διάρκεια και μετά το δεύτερο σετ ο Εθνικός δεν άντεξε την πίεση της αντίπαλου του.

Η Λαμία αγωνίστηκε με διαγώνιο τον Γκιρτζίκη και κεντρικούς τους Χήρα και Μαδούρα, αφού ο Λεχ δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι, οι Φθιωτοί με φοβερό μπλοκ στο τέταρτο σετ, έφτασαν στην τελική επικράτηση.


Διακύμανση:

1ο σετ: 8-4, 16-8, 21-16, 25-21
2ο σετ: 6-8, 15-16, 20-21, 22-25
3ο σετ: 8-5, 16-11, 21-12, 25-13
4ο σετ: 5-8, 16-15, 21-19, 25-19


Τα σετ: 25-21, 22-25, 25-13, 25-19

ΛΑΜΙΑ (Κατσιγιάννης): Γκιρτζίκης, Γκιμαράες, Μαδούρας, Χήρας, Ντε Σόουζα, Καββαδάς / Τεσέιρα (λ), Βλαχόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουστακίδης): Μιχάλ, Σιδηρόπουλος, Τσουκ, Κιόσης, Αν. Δαλακούρας, Άντριτς / Κοντοστάθης (λ), Κ. Δαλακούρα.


Ο Θανάσης Κατσιγιάννης είπε πως: «Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Η Λαμία είναι μια ομάδα με ιστορία στη Volleyleague και υποσχόμαστε πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ήρθε και μας ενίσχυσε. Οι παίκτες το έχουν ανάγκη, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος είπε πως: «Εγώ δεν επιστρέφω στην ενεργό δράση. Απλά, αγωνίστηκα, διότι μετά την παρωδία στον αγώνα που έδωσε ο Εθνικός με τον Φοίνικα στη Σύρο, ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να έχει αξιοπρεπή παρουσία. Δεν τα καταφέραμε σήμερα, αλλά ο Εθνικός δεν βγαίνει από τους στόχους του. Δεν αξίζει στη Λαμία η βαθμολογική θέση που βρίσκεται».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: