Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Δράκοι κολλιτσίδες»

Όσο μπορεί απειλεί η Πόρτο την Μπενφίκα για να της «κλέψει» τον τίτλο, μετά το 3-0 των «δράκων» επί της Μπελενένσες στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superliga.

«Δράκοι κολλιτσίδες»
Η Πόρτο νίκησε 3-0 την Μπελενένσες στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superliga και παρέμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα sτη δεύτερη θέση, ελπίζοντας ακόμα και σταθερά για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτό, βέβαια, θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια στην πορεία για να «κλέψει» τον τίτλο από τους «αετούς», αλλά όσο υπάρχει ακόμα το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Ντα Λουζ» όλα είναι ανοιχτά και όσο οι παίκτες του Χούλιο Λοπετέγκι παραμένουν κοντά, όλα μπορούν να «ανατραπούν».

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο - 5 από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και θα εξακολουθήσουν να παλεύουν για να μπουν «σφήνα» σε αυτές.

Πάντως, οι «δράκοι» νίκησαν χαλαρά , χάρη στα τέρματα των Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 10’, Τόρες το 47’ και Εβάντρο στο 93’.


Η σύνθεση της Πόρτο: Φαμπιάνο Φρέιτας, Ντανίλο, Μαϊκόν, Μάρτινς Ιντι, Ανχελ, Ολιβερ (69’ Εβάντρο), Καζεμίρο (83’ Αντριάν), Ερέρα, Κουαρέσμα (76’ Κιντέρο), Τζάκσον Μαρτίνεζ, Τέγιο



Αναλυτικά, το πρόγραμμα:


Παρασκευή 8/1

Εστορίλ-Μορεϊρένσε 1-1

Σάββατο 10/1

Μπενφίκα-Γκιμαράες 3-0

Ακαντέμικα-Πάσος Φερέιρα 2-2

Πόρτο-Μπελενένσες 3-0

Κυριακή 11/1

18:00 Αρούκα-Σετούμπαλ

Ζιλ Βισέντε-Πεναφιέλ

Ρίο Αβε-Μαρίτιμο

20:00 Νασιονάλ-Μποαβίστα

21:15 Μπράγκα-Σπόρτινγκ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: