Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αναστόπουλος: «Θα πολεμήσουμε όλοι μαζί»

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του ενόψει του ντεμπούτου του στο ματς του ΟΦΗ με την Κέρκυρα, τονίζοντας την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Αναστόπουλος: «Θα πολεμήσουμε όλοι μαζί»

Ο νέος τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα έχει το ματς τονίζοντας:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα, από την πλευρά ότι δεν είμαστε πλήρεις. Αν ήμασταν πλήρεις θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λέμε. Έτσι έχει γίνει και είναι κάτι που δεν αλλάζει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά γνωρίζω την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις», ενώ στη συνέχει είπε:

«Είναι γνωστό ότι δέθηκα με την ομάδα και την αγαπώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι εγώ και αυτοί που αποτελούν τη διοίκηση του ΟΦΗ πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Όλοι χρειάζονται διότι η προσπάθεια δε μπορεί να γίνει από έναν. Εγώ ήρθα και η διοίκηση για να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε».

Σχετικά με τον κόσμο της ομάδας ανέφερε: «Ο κόσμος είναι η δύναμη του ΟΦΗ. Αυτός ο κόσμος έχει αντίληψη να κρίνει, αν ποτέ ειπώθηκε κάτι από μένα για να θίξω ή να προσβάλλω οποιονδήποτε. Από κει και πέρα, αν είσαι ενωμένος και αγαπημένος, μπορείς να πετύχεις πολλά. Επαναλαμβάνω, ότι ξέρω τις δυσκολίες, αλλά θα το πολεμήσουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο νέος τεχνικός των Κρητικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: