Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Βετούλας: «Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ»

Την ανακούφισή του για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Πάτρας εξέφρασε ο Νίκος Βετούλας και τόνισε πως το ματς με τον Πανιώνιο κρίθηκε στον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ.

Βετούλας: «Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ»
Ο έλεγχος των ρυθμού και των ριμπάουντ έδωσαν τη νίκη στον Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον προπονητή της πατρινής ομάδας, Νίκο Βετούλα, ο οποίος ευχαρίστησε το συνεργάτη του, που, παρά το πένθος του, προτίμησε να παραμείνει κοντά στην ομάδα.

«Θα ήθελα να δώσω συλλυπητήρια στον Κώστα Ρακιντζή, ο οποίος το πρωί "έχασε" τον πατέρα του και, παρά το ατυχές αυτό γεγονός, προτίμησε να μείνει κοντά στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε όλοι, όλος ο σύλλογος.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ξέραμε πως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχει αλλάξει το πρόσωπο του Πανιωνίου. Πως η ομάδα του παίζει καλή άμυνα και προσπαθεί να ελέγξει το ρυθμό, μαζί και ότι έχει πολύ inside game με τους Αμερικανούς, αλλά και περιφερειακό παιχνίδι. Η απώλεια του Χάνκοκ ήταν μεγάλη. Ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και στο τέλος θα έπρεπε να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε, να μη ρισκάρουμε τόσο πολύ. Να τελειώναμε το ματς πιο εύκολα. Είχαμε φτάσει πολλές φορές κοντά στο "διπλό" και τα καταφέραμε να το πάρουμε.

Εύχομαι στον Βαγγέλη Αλεξανδρή καλή τύχη και να υλοποιήσει το στόχο να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος, υπό την έννοια ότι ξεκίνησε αργά τη στελέχωση του ρόστερ
».

Ο σέντερ των «μελανόλευκων», Γάιος Σκορδίλης, σημείωσε πόσο πολύ ήθελαν στο στρατόπεδο των Αχαιών την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στην Basket League. «Το παιχνίδι αυτό ήταν η τελευταία ευκαιρία που είχαμε για να πάρουμε "διπλό" στον πρώτο γύρο. Το θέλαμε πολύ. Πολλές φορές φτάσαμε κοντά, αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο, γιατί ο Πανιώνιος ήθελε πολύ τη νίκη, ώστε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις. Μείναμε συγκεντρωμένοι έως το τέλος. Ο Νίκος Αργυρόπουλος έβαλε τις βολές και νικήσαμε. Θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Ρακιντζή για το θάνατο του πατέρα του. Ήταν κοντά μας και τον ευχαριστούμε για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: