Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Δεν θα πανηγύριζα ποτέ στο Στάμφορντ Μπριτζ»

Μεγάλη ήταν η δυσαρέσκεια στις τάξεις των οπαδών της Τσέλσι, ύστερα από τις αποκαλύψεις αναφορικά με το συμβόλαιο του Φρανκ Λάμπαρντ στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης σημείωσε πως ακόμα και αν τον αποδοκίμαζαν, εκείνος αν σκόραρε εναντίον των «μπλε», δεν θα πανηγύριζε.  
Ξεκάθαρος αναφορικά με τα συναισθήματά του για την Τσέλσι και τους οπαδούς της ήταν ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος τόνισε πως δεν θα είχε ποτέ εχθρική συμπεριφορά και δεν θα πανηγύριζε ποτέ γκολ εναντίων των «μπλε».
Ο κόσμος των Λονδρέζων είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο «Φράνκι» υπέγραψε στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Άγγλος δεν θα τους κρατήσει σε καμία περίπτωση κακία.
«Σε ένα εκατομμύριο χρόνια, δεν θα πανηγύριζα εάν σκόραρα κόντρα στην Τσέλσι. Συνήθιζα να πανηγυρίζω όταν σκόραρα κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά αυτό ήταν μία διαφορετική κατάσταση. Όταν έφυγα από τη Γουέστ Χαμ, υπήρχε εχθρότητα από μένα απέναντί τους για διάφορα πράγματα. Αλλά με την Τσέλσι; Ποτέ», δήλωσε αρχικά στους «Times».
«Ορκίζομαι στο Θεό, εάν πήγαινα στο Στάμφορντ Μπριτζ και με αποδοκίμαζαν επί 90 λεπτά και σκόραρα το νικητήριο γκολ, πάλι δεν θα πανηγύριζα. Ποτέ δεν θα ερχόταν στο μυαλό μου και πιστεύω πως οι οπαδοί εκεί με καταλαβαίνουν και ξέρουν πως αισθάνομαι. Ποτέ δεν θα πανηγύριζα κόντρα στην Τσέλσι. Θα ήταν γελοίο», συμπλήρωσε.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: