Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Με διαφορετικούς στόχους για ό,τι καλύτερο…!

Με τη σημαντική αναμέτρηση μεταξύ Κηφισιάς και Ορεστιάδας στο Ζηρίνειο στις 18:00, θα συνεχιστεί την Κυριακή η 12η αγωνιστική της VolleyLeague.

Με διαφορετικούς στόχους για ό,τι καλύτερο…
Η Κηφισιά βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και θέλει τη νίκη για να παραμείνει εκεί. Στοχεύει στην όγδοη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και να πάρει και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 2-3 σετ. Η Κηφισιά είναι αήττητη στην έδρα της και έχει στόχο να κρατήσει «απόρθητο» το Ζηρίνειο.

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος είπε πως: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και, για πρώτη φορά μετά από καιρό, δεν έχουμε απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα. Θέλουμε να νικήσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να μείνουμε στη θέση που είμαστε. Μετά την ήττα στον πρώτο γύρο, είμαστε σε εγρήγορση.

Βέβαια, τότε ήταν ακόμα αρχή στο πρωτάθλημα, μόλις είχε έρθει ο Όστιν και είχαμε απουσίες. Τώρα, είναι διαφορετικά. Με καλή εμφάνιση, θα συνεχίσουμε το επιτυχημένο σερί στην έδρα μας».

Η αποστολή της Ορεστιάδας το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε την πτήση από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και ταξιδεύει με πούλμαν για την πρωτεύουσα. Επίσης, ακυρώθηκαν και τα εισιτήρια της επιστροφής, οπότε θα πρέπει να γίνει και η επιστροφή στην Θράκη οδικώς.

Αγωνιστικά, οι ακρίτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, καθώς ο Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα με τα γόνατά του ύστερα από ειδική θεραπεία που ακολούθησε. Από τις αρχές του χρόνου, δεν βρίσκεται στην ομάδα και ο Σιμεόν Αλεξαντρόφ. Απουσίες ή τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Η Ορεστιάδα βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και στοχεύει στην έβδομη νίκη της. Εκτός έδρας έχει πέντε αγώνες και δυο νίκες.

Ο Κώστας Δεληκώστας είπε πως: «Μας δημιουργεί αναστάτωση και κόπωση η απώλεια της πτήσης, καθώς μέχρι αργά το βράδυ η ομάδα θα είναι στο δρόμο. Η Κηφισιά έχει καλή ομάδα σε ιδιαίτερο γήπεδο, όπου η Ορεστιάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά. Είμαι ευχαριστημένος από την προετοιμασία που έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα, καθώς ο Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημά του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Κόκορη και την Τζούλια Κερέμη για τις αποτελεσματικές προσπάθειες που έκαναν».

Η κυριακάτικη αναμέτρηση στο Ζηρίνειο είναι μόλις η δεύτερη μεταξύ των δύο ομάδων. Στον πρώτο γύρο, η ακριτική ομάδα νίκησε 3-2 σετ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: