Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

«Πάμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»


Στον Ολυμπιακό κάνουν σχέδια για επιστροφή στην κορυφή της Super League και αυτό θα επιτευχθεί με νίκη επί της Ξάνθης, όμως ο Μανόλης Παπαστεριανός τόνισε πως και η ομάδα του θέλει το «τρίποντο».

«Πάμε για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»
Η SKODA Ξάνθη σημείωσε σχετικά πρόσφατα τέσσερα γκολ εις βάρος του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, νικώντας τους με το ίδιο σκορ (4-2) και στόχος της κόντρα στον Ολυμπιακό είναι να πάρει ακόμη μια νίκη στη φετινή σεζόν εις βάρος μεγάλης ομάδας. Αυτό υποστήριξε ο Μανόλης Παπαστεριανός, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σήμερα (11/1, 19:30) στο πλαίσιο της 11ης (εξ’ αναβολής) αγωνιστικής της Super League και ο 27χρονος μέσος τόνισε ότι οι Ακρίτες αντιμετωπίζουν με την ίδια σοβαρότητα κάθε αντίπαλο.

Μανόλη, πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που έχετε μπροστά σας;

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει τους δικούς του στόχους και εμείς τους δικούς μας. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα στο ματς με τον Πανθρακικό. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όπου στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί».

Έως τώρα στη σεζόν έχετε αντιμετωπίσει άλλες δύο μεγάλες ομάδες στην έδρα σας, τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, τους οποίος κερδίσατε, βάζοντας πάρα πολλά γκολ. Να περιμένουμε ότι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα έχετε ανάλογη συμπεριφορά αγωνιστικά; Θα βγείτε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να πιέσετε από την αρχή τον αντίπαλο;

«Ο δικός μας στόχος, όπως είπα, είναι οι τρεις βαθμοί. Τώρα, όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Το θέμα είναι ότι οι ευκαιρίες μας βγήκαν σε αυτά τα ματς. Έχουν περάσει όμως και δεν τα σκεφτόμαστε καν. Στόχος είναι οι τρεις βαθμοί και για αυτόν τον στόχο θα προσπαθήσουμε».

Πως περιμένετε τον Ολυμπιακό ως αντίπαλο;

«Σίγουρα είναι ομάδα που θα προσπαθήσει να πιέσει και να επιβάλλει τον δικό της ρυθμό. Όμως και εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να πιέσουμε».

Τα δύο μη νικηφόρα αποτελέσματα στα δύο ματς προηγήθηκαν σας φρέναραν;

«Σίγουρα, γιατί είχαμε ένα καλό σερί. Στην Τρίπολη χάσαμε, αν και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, που δεν εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση. Ο Πανθρακικός έπαιξε πίσω από το κέντρο και ήμασταν άτυχοι στις ευκαιρίες που κάναμε. Είχαμε και δύο δοκάρια. Κρατάμε την προσπάθεια και συνεχίζουμε».

Η έδρα σας παραμένει δυνατή…

«Μας αρέσει αυτό. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και στα εκτός έδρας ματς. Να βγαίνουμε πιο αποφασιστικοί για να κερδίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: