Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Γιαννιώτας: «Δεν ξέρω αν έκανα χέρι»

Τι είπε ο Γιάννης Γιαννιώτας για το πρώτο τέρμα του απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Μόνοι μας κάναμε τον αντίπαλό μας να φαίνεται τόσο κακός», είπε και πρόσθεσε: «Ομαδική προσπάθεια τα δύο γκολ μου».

Γιαννιώτας: «Δεν ξέρω αν έκανα χέρι»
Ούτε ο ίδιος ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν κατάλαβε -πάνω στην ένταση της στιγμής- αν έκανε χέρι στη φάση του πρώτου τέρματος του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός άσος των Αρκάδων εξήρε τη συνολική προσπάθεια που έγινε στην ευρεία νίκη της ομάδας του κι έστειλε μήνυμα για ακόμα καλύτερες μέρες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στην κάμερα της NOVA:

«Περιμέναμε ένα πολύ πιο δυνατό παιχνίδι. Σίγουρα βρίσκεται εκεί άξια ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπήκε καλά. Η ομάδα μου έπαιξε σοβαρά και συγκεντρωμένα. Βγάλαμε ό,τι κάναμε στο παιχνίδι. Τα τελειώματα της προπόνησης βγαίνουν στο παιχνίδι κι αυτό μας δίνει μόνο χαρά».

Για το αν το ξεκίνημα έκρινε το ματς: «Θα διαφωνήσω ότι ήρθε εκδρομή ο ΠΑΟΚ. Μόνοι μας το κάναμε αυτό. Είναι απαξιωτικό να ειπωθεί ότι μας έδωσε κάτι ο αντίπαλος. Χάσαμε πέναλτι, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες. Ένιωθα ότι η ομάδα μου ήταν συγκεντρωμένη και πήραμε τρεις πολύ-πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για τα γκολ που πέτυχε: «Το να πετύχω δύο γκολ, είναι ομαδική προσπάθεια. Η πάσα είναι μισό γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την προσπάθεια που κάνω. Μου δίνει κίνητρο, είχα καιρό να παίξω ποδόσφαιρο, βρίσκω τον εαυτό μου και θέλω να βοηθήσω. Θέλαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ και το καταφέραμε. Βάλαμε τρία γκολ στον πρωτοπόρο κι αυτό τα λέει όλα. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να πάμε ψηλότερα, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το πάθος: «Είχαμε πολύ πάθος, το δείξαμε, δεν είναι τυχαίο το πρόσωπο που βγάζουμε στο γήπεδο, μετά το τέλος των υποχρεώσεων στο EuropaLeague θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα».

Για το πρώτο γκολ κι αν το έβαλε με το χέρι: «Δεν ξέρω αν έκανα χέρι στη φάση του γκολ, ό,τι και να πω θα είναι ψέμα καθώς αυτό που κοίταξα ήταν απλά να κοντρολάρω».

Για το πού οφείλεται η καλή εμφάνιση: «Κάνουμε όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Βέβαια είναι αναλόγως τον αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν εύκολο γκολ, προσέξαμε στην άμυνα και θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πλάνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: