Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Με… φόρα από τον Ατρόμητο!

Συνέχεια στη σπουδαία νίκη και πρόκριση επί του Ατρομήτου θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία σήμερα υποδέχεται την Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ. Αλλαγές, λόγω κάποιων αγωνιστικών προβλημάτων, ετοιμάζει ο Δέλλας.

Με… φόρα από τον Ατρόμητο
Η ΑΕΚ «έρχεται» και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο στο νικηφόρο (3-0) παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η «Ένωση» βρίσκεται στους «16» της διοργάνωσης (όπου θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα), αλλά πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και την προσπάθειά της να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα.

Σημερινός αντίπαλος του «Δικεφάλου» είναι η Καλλιθέα, την οποία υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 12η αγωνιστική της Football League (18:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» είναι στην κορυφή του Νότιου Ομίλου, με διαφορά τριών βαθμών από την Παναχαϊκή, η οποία τη Δευτέρα παίζει με τα Χανιά στην Κρήτη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δέλλας έχει αρκετά προβλήματα, καθώς ο Κοερδέρο συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης, οι Μπακάκης και Ντ' Ακόλ κρίθηκαν πάλι ανέτοιμοι, πρόβλημα προέκυψε και με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ενώ τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής και ο Ελντερ Μπαρμπόσα για να προφυλαχθεί.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, δεξιά στην άμυνα θα παραμείνει ο Ρόβας, αριστερά ο Πεταυράκης και στα στόπερ Σαρρής, Λαμπρόπουλος. Στα χαφ ο Τζανετόπουλος θα δώσει πιθανότατα τη θέση του στον Γιάκομπ Γιόχανσον, με τον Ανάκογλου να παίζει δίπλα του, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, ο Πέτρος Μάνταλος. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς και από εκεί και πέρα τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Αραβίδη και Πλατέλλα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ, Φαγέ, Σοϊλέδης (για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό) και Ζόριτς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: