Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Οριστικά στο MLS από τον Ιούλιο ο Λάμπαρντ!!

Το σίριαλ με την ομάδα που θα ανήκει από το ερχόμενο καλοκαίρι τελείωσε. Ο Φρανκ Λάμπαρντ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την New York City, όπως γνωστοποίησε η ομάδα στο «Associated Press»!  
Ο αμερικανικός σύλλογος ανέφερε ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο έμπειρος μέσος έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο, βάσει του οποίου υποχρεούται να ενσωματωθεί στην αποστολή της νέας του ομάδας από τις αρχές Ιουλίου.
Συνεπώς, το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες μέρες, μετά τoυς ισχυρισμούς ότι ο Άγγλος ανήκε στους «πολίτες» και όχι στην ομάδα του MLS από το περασμένο καλοκαίρι παύει να ισχύει… Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν η διετία της συμφωνίας ξεκινήσει μετά το τέλος της σεζόν ή είχε ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι...
Ας θυμηθούμε, όμως, πως φτάσαμε ως εδώ.
Η New York City ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και τον απευθείας δανεισμό του στον σύλλογο του Μάντσεστερ. Η αρχική συμφωνία αφορούσε μέχρι τον Ιανουάριο, όμως η παράταση που πήρε η παραμονή του στο «Etihad» προκάλεσε… απορίες, με κυριότερη το κατά πόσο η «μεταγραφή» είχε όντως γίνει και τα δικαιώματά του ανήκαν στη New York.
Η πρόσφατη ανακοίνωση της Πρέμιερ Λιγκ, ότι ο παίκτης δεν ανήκει στους Αμερικανούς, προκάλεσε αναταραχή. Αρχικά ο σύλλογος του MLS και στη συνέχεια ο ίδιος ο Λάμπαρντ υποστήριξαν το αντίθετο, μέχρι που φτάσαμε στο σήμερα, που το θέμα τελείωσε οριστικά.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: