Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Θετικός ο Γεωργιάδης, τέλος ο Δάρλας!!


Δεν προχώρησε η συμφωνία της προηγούμενης διοίκησης του Άρη με τον Φίλιππο Δάρλα, ενώ την ίδια ώρα οι «κίτρινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Γεωργιάδη. Τελεσίγραφο σε Ν΄ Λουντούλου.

Θετικός ο Γεωργιάδης, τέλος ο Δάρλας
Σε καλό δρόμο είναι η ενδεχόμενη μεταγραφή του Νίκου Γεωργιάδη στον Άρη, σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες.

Ο 32χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους «κίτρινους».

Σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις παίζει η παρουσία του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στην ομάδα, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην κοινή τους θητεία στη Βέροια.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν – χωρίς καν να παίξει με την ομάδα του Πάουλο Κάμπος – αποτελεί ο Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος βρέθηκε χθες στο Ρύσιο και αποχαιρέτησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα. Πλέον ο έμπειρος άσος βρίσκεται σε αναζήτηση εκ νέου σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Τέλος, ο Γκαέλ Ν΄ Λουντούλου δεν έχει δώσει σημεία ζωής και οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζέρ του, ώστε να ενημερωθούν για τον λόγο για τον οποίο παραμένει άφαντος. Στον Άρη υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και για αυτό τον λόγο έδωσαν τελεσίγραφο στον εκπρόσωπο του παίκτη, ζητώντας να έρθει σύντομα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: