Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Πιθανότητα και για δεύτερο στόπερ στον Ολυμπιακό!!

O Ολυμπιακός βάζει και πάλι στην σειρά που πρέπει τα μεταγραφικά του θέματα. Προτεραιότητα ο στόπερ και πιθανότητα για δεύτερο αμυντικό. Αποφασίζει ο Περέιρα για μέσο και εξτρέμ.
Στο Λιμάνι οι μεταγραφικές διεργασίες, επαφές και... ζυμώσεις συνεχίζονται. Ο πρώτος στόχος για τους Πειραιώτες είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Τις τελευταίες ώρες έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως μπορεί να κλείσει και δεύτερος στόπερ.
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι μία περίπτωση που συνεχίζει να... παίζει αρκετά δυνατά ενώ ο Μεξικανός Ρέγιες είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ξέρει και έχει σε εκτίμηση ο Βίτορ Περέιρα.
Η μεταγραφική εκδοχή που υπάρχει είναι να επιστρέψει και ο Αβραάμ και παράλληλα να αποκτηθεί και ακόμα ένας σέντερ μπακ της αρεσκείας του τεχνικού των πρωταθλητών. Η Ιβηρική είναι η... βάση, όμως υπάρχουν και άλλες αγορές. Για την άμυνα υπάρχει και το όνομα του Μαϊδάνα, το οποίο διαβάσατε στο Gazzetta.gr. Ο Πορτογάλος προπονητής θα είναι και αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τον μέσο και τον εξτρέμ.

Αναφορικά με τον Ντεφούρ ο τζένεραλ μάνατζερ της Άντερλεχτ διευκρίνισε στο Gazzetta.gr ότι δεν τίθεται κανένα θέμα για την παραχώρησή του. Για την θέση του ακραίου επιθετικού συνεχίζει να δεσπόζει η περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, που αυτήν την στιγμή φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό σε σχέση με κάθε άλλη ομάδα. Ο Βίτορ Περέιρα -που είναι από την πρώτη ημέρα σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση- τα είπε με τον Κριστιάν Καρεμπέ και το Σάββατο.

Δεν αποκλείεται να τέθηκε και εκεί το ζήτημα των μεταγραφών για την περίοδο του Γενάρη. Πριν ξεκαθαριστούν όλα όσα πρέπει γύρω από το μεταγραφικό τοπίο θα γίνουν και άλλες συζητήσεις μεταξύ διοίκησης και προπονητής. Ο στόχος θα είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Το σίγουρο είναι πως εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις γύρω από τα μεταγραφικά.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: