Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Στο… ύψος τους οι «αετοί»!

Δε δυσκολεύτηκε κόντρα στην Γκιμαράες η Μπενφίκα, η οποία σάρωσε 3-0 την αντίπαλό της στο πρώτο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Superliga και ξέφυγε με +9 στην κορυφή από τη δεύτερη Πόρτο.

Στο… ύψος τους οι «αετοί»
Η Μπενφίκα σάρωσε 3-0 την Γκιμαράες στο «Ντα Λουζ», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε στο +9 στην κορυφή από τη δεύτερη Πόρτο, εξασφαλιντας ήδη τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, έχοντας και ένα ματς περισσότερο από τους «δράκους» που υποδέχονται αργότερα την Μπελενένσες και, έτσι, οι «αετοί» ελπίζουν μήπως χάσουν βαθμούς, ώστε να ξεφύγουν περισσότερο στην κορυφή από τον σημαντικότερο αντίπαλο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν μεν στην τρίτη θέση και στο -9 από την κορυφή, όμως κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της προνομιούχου τριάδας την Κυριακή και αναλόγως τι θα συμβεί στο Μπράγκα-Σπόρτινγκ.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους ήταν σαφώς ανώτεροι και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα, όμως αρκέστηκαν σε αυτά των Ζόνας στο 13’, Όλα Τζον στο 54’ και Γκοϊάν στο 89’. Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Σέζαρ, Ζαρντέλ, Ελισέου, Σάμαρης, Ολα Τζον (84' Σάλβιο), Ταλίσκα (88' Σουλεϊμάνι), Γκαϊτάν, Ζόνας (79' Κριστάντε), Λίμα


"Εβγαλαν τα μάτια τους" Ακαντέμικα και Πάσος Φερέιρα με το 2-2 στην έδρα της πρώτης, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν μόλις οριακά πάνω από τα πλέι άουτ και οι φιλοξενούμενοι στο -5 από τις προνομιούχες θέσεις, περιμένοντας αμφότερες τα αποτελέσματα της Κυριακής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: