Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αλεξανδρής: «Κέρδισε δίκαια ο Απόλλωνας»

Στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά την ήττα του Πανιωνίου από τον Απόλλωνα Πάτρας και τόνισε την έλλειψη λύσεων στο ρόστερ της ομάδας, μετά τα προβλήματα των Ξανθόπουλου και Χάνκοκ.

Αλεξανδρής: «Κέρδισε δίκαια ο Απόλλωνας»
Την απογοήτευσή του για τη νέα ήττα του Πανιωνίου από τον Απόλλωνα Πάτρας εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και στάθηκε στην απουσία του Χάνκοκ, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Νίκο Βετούλα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή:

«Συγχαρητήρια στο Νίκο και τον Απόλλωνα. Έπαιξε ένα καθαρό παιχνίδι και για να είμαι ειλικρινής, νίκησε δίκαια. Εμείς είχαμε πολύ μεγάλο άγχος. Δεν ξέρω γιατί. Δεν είμαι από τους προπονητές που δημιουργούν πίεση στους παίκτες. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς, οριακό. Έπρεπε να νικήσουμε, για να μπορέσουμε να "αναπνεύσουμε". Να ξεφύγουμε από την ουρά. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό, όπως θα θέλαμε. Μας κόστισε το πρόβλημα του Βασίλη Ξανθόπουλου, ο οποίος ήταν άρρωστος τρεις ημέρες και δυο φορές σήμερα -μια πριν το ματς και μια στο ημίχρονο- έκανε εμετό. Τον ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και τον Σταμάτη, που ήταν στον πάγκο με υψηλό πυρετό. Είχαμε λίγες λύσεις. Έχουμε, ούτως ή άλλως, λιγότερες από κάθε ομάδα, ειδικά με την απουσία ενός "καθαρού" τριαριού, όπως είναι ο Χάνκοκ.

Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Τα σέβομαι και προσπαθώ με "αλχημείες", να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις κάθε αγώνα. Κάθε ομάδα έχει τριάρια, πολλές έχουν ψηλά τριάρα, παίκτες που ποστάρουν. Όταν καταφέρνουμε να καλύψουμε τις αδυναμίες μας, παίζουμε καλά. Σήμερα δεν το κάναμε.

Αισθάνομαι άβολα που έχω δίπλα μου το Νίκο Βετούλα, τον οποίον είχα ως παίκτη σε τρεις ομάδες. Χαίρομαι για εκείνον. Από τότε που έπαιζε, έδειχνε πως θα ακολουθήσει αυτήν την πορεία. Αν δεν υπήρχε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην Α1, ο οποίος ήταν προπονητής, όταν εγώ ήμουν ακόμα παίκτης, θα έκανα κακές σκέψεις. Πως μεγάλωσα. Του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει το στόχο του και καλή τύχη στον τελικό του Κυπέλλου. Να καταφέρει να κάνει, ό,τι δεν κάναμε εμείς το 1997 και να πάρει το Κύπελλο. Έχει το πλεονέκτημα, γιατί δεν θα παίξουν οι ίδιοι διαιτητές
».

Από την πλευρά των παικτών, ο Σπύρος Μοτσενίγος σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα και απουσίες και μπήκαμε λίγο νευρικοί. Παρ' όλα αυτά, καταφέραμε να μείνουμε κοντά και να διεκδικήσουμε τη νίκη ως το τέλος. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κοιτάμε μπροστά, το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά, να πάμε να παίξουμε σκληρά και να πάρουμε το διπλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: