Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Αισιοδοξία για Αλμέιδα!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Ούγκο Αλμέιδα για την ΑΕΚ και ίσως μέσα στην εβδομάδα προκύψουν εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές). Ποια άλλα ονόματα «παίζουν» για την ενίσχυση της επίθεσης.

Αισιοδοξία για Αλμέιδα

Στον «Δικέφαλο» καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον έμπειρο επιθετικό, με τον οποίο δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Αν και υπήρξε μεγάλη φημολογία, από την πλευρά του 31χρονου άσου επισημάνεται ότι οι συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη.

«Ακόμα βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Αν τα βρούμε με τον παίκτη, θα τα βρούμε και με την ομάδα του. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά», λέγεται από την ΠΑΕ και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Στα υπ’ όψιν παραμένει ο Ορλάντο Σα της Λέγκια Βαρσοβίας, ο οποίος επίσης αρέσει στους ιθύνοντες του συλλόγου και τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν εκ νέου επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου άσου.

Το θέμα και για τους δύο θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας το αργότερο, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να προχωρήσει κάποια άλλη περίπτωση επιθετικού που δεν έχει ακουστεί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: