Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Παπαθεοδώρου: «Δίκαιη η νίκη του Κοροίβου»

Την ανωτερότητα του Κοροίβου Αμαλιάδας παραδέχθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της Νέας Κηφισιάς, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη.

Παπαθεοδώρου: «Δίκαιη η νίκη του Κοροίβου»
Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Νέα Κηφισιά και έτσι γνώρισε δίκαια την ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου για τη δίκαιη νίκη της. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κρίσιμο και χρειαζόταν μεγάλη συγκέντρωση και πάθος. Και για εμάς, όμως, ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες ημέρες, χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί δικαιολογία. Ενώ καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για ένα δεκάλεπτο, είχαμε μια πάρα πολύ κακή δεύτερη περίοδο, όπου ο Κόροιβος είχε νταμπλ σκορ.

Αν δούμε τα νούμερα, ο Κόροιβος έβαλε πολύ μεγάλα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Είχαμε 12 περισσότερες κατοχές. Ήμασταν λίγο καλύτεροι στα ριμπάουντ και στις ασίστ, με λιγότερα λάθη, όμως ο Κόροιβος έλεγξε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μια διαφορά 8, 10, 12 πόντων, την οποία δεν καταφέραμε να καλύψουμε. Ήμασταν εξαιρετικά άστοχοι, με 10 χαμένες βολές, πολύ χαμηλές επιδόσεις στα τρίποντα και έτσι ο Κόροιβος με τα μεγάλα σουτ κατάφερε να επικρατήσει.

Συνεχίζουμε. Έχουμε, πλέον, ένα οριακό παιχνίδι το Σάββατο. Περιμένουμε να αντιδράσει η ομάδα. Έχουμε και αγωνιστικό και ψυχολογικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα θα αντιδράσει και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, στον Χάρη Μαρκόπουλο και στον κόσμο για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε
», δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, από τη μεριά των παικτών, είπε: «Ξέραμε ότι ο Κόροιβος θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να κερδίσει το παιχνίδι. Μπήκαμε δυνατά, προσπαθήσαμε από το ξεκίνημα, όμως κάναμε κάποια λάθη συγκέντρωσης, δώσαμε κάποια εύκολα καλάθια στον Κόροιβο, με τη διαφορά να ανοίγει. Δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε, παρά την προσπάθειά μας. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: