Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Έτσι δεν πάει πουθενά…!!

Εντονότατος προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά τη βαριά ήττα από τον Αστέρα, που ήρθε λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Εκνευρισμένοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» με τη διαιτησία.

Έτσι δεν πάει πουθενά…
Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά το ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολη. Η ομάδα κινδυνεύει να πέσει μετά από καιρό από την κορυφή του πρωταθλήματος, στην οποία έχει την ευκαιρία να ανέβει ο Ολυμπιακός, που ωστόσο δεν έχει εύκολο έργο, καθώς παίζει στις 19:30 στην Ξάνθη. Πάντως, εκεί έχασε και ο «Δικέφαλος του Βορρά» και ο Παναθηναϊκός με το ίδιο σκορ (4-2).

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο προβληματισμό δεν είναι τόσο το βαθμολογικό κομμάτι στην παρούσα φάση. Άλλωστε η απόσταση των δύο βαθμών που θα πάρουν οι Πειραιώτες σε περίπτωση νίκης φυσικά και δεν είναι απαγορευτική. Αυτό που προκαλεί κατήφεια είναι η εικόνα της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη, που ήταν αποκαρδιωτική κόντρα στους Αρκάδες. Ο ΠΑΟΚ έχασε με κάτω τα χέρια στο «Θ. Κολοκοτρώνης», καθώς μετά το πρώτο τέρμα του Γιαννιώτα, έστω και αν δεν έπρεπε να μετρήσει, όπως φάνηκε στο ριμπλέι, δεν διεκδίκησε ουσιαστικά ξανά βαθμό ή βαθμούς από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς απείλησε ελάχιστα.

Αναζητούνται λύσεις και άμεσα. Ίσως αυτές δοθούνε εκ των έσω με την επιστροφή των τραυματιών, ενώ υπάρχει στη διάθεση του 61χρονου τεχνικού εδώ και λίγες ημέρες ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του. Ο Ρόμπερτ Μακ, που έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Κέρκυρα και τον Αστέρα και άμεσα θα μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται φυσικά και τους Τζιόλη, Κατσικά, εκτός είναι και ο Γλύκος, ενώ στην Τρίπολη έλειψε και ο τιμωρημένος Κάτσε. Φυσικά, στο ρόστερ υπάρχει πλέον και ο νεοαποκτηθείς, Νομπόα, που αποκτήθηκε για να ανεβάσει ποιοτικά το κέντρο των Θεσσαλονικιών.

Ωστόσο, αυτές οι επιλογές δεν είναι ικανές από μόνες τους να αντιστρέψουν την κατάσταση. «Λες και ήρθαμε εκδρομή ήταν το πρώτο ημίχρονο, τα αφήσαμε όλα στον αντίπαλο, δίκαια χάσαμε», ανέφερε στην κάμερα της Nova ο Άγγελος Αναστασιάδης αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει δυσαρέσκεια και για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου και αυτή εκφράστηκε μέσω της ανακοίνωσης. Ξέρουν ότι η απόδοση κόντρα στον Αστέρα δεν ήταν καλή, αλλά θεωρούν ότι ο… άρχων της αναμέτρησης έστειλε μήνυμα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με το πέναλτι που έδωσε και πως έδωσε το δεύτερο χτύπημα με το γκολ του Γιαννιώτα στο 9ο λεπτό με αποτέλεσμα να βρεθεί η ομάδα τους με την πλάτη στον τοίχο από την αρχή.

Ακολουθεί την Τετάρτη η αναμέτρηση στην Καλλονή και την Κυριακή η αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Τούμπα. Στη συνέχεια υπάρχει ένα κενό, καθώς για τις 25 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί το ματς με τη Νίκη Βόλου.

Εντός της ημέρας θα υπάρξουν συζητήσεις εντός της ομάδας, ώστε να βρεθεί το τι φταίει για την αγωνιστική πτώση του ΠΑΟΚ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: