Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Πιο υγιής 2-1 αντί 4-1 τον προβληματικό!!

Ο Αποδυτηριάκιας γράφει για την πανάξια νίκη του Παναθηναϊκού, εξηγεί όμως γιατί δεν πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος και κράζει Στιλ για την σοβαρή γκέλα... Πανάξια νίκη με 2-1 που θα μπορούσε να ήταν 4-1 πήρε ο Παναθηναϊκός από έναν Ολυμπιακό που για μια ακόμα φορά έκανε δώρο δύο γκολ στον αντίπαλο. Το ντέρμπυ «άνοιξε» στο δεύτερο ημίχρονο όταν με την έναρξη κιόλας έχασε σπάνια ευκαιρία ο Ολυμπιακός με τον Ντουρμάζ. Απάντησε καπάκι ο Παναθηναϊκός και προηγήθηκε 1-0 με αυτογκολ του Μαζουακού. Από ‘κει και πέρα έγινε ένα παιχνίδι που μόνο τον Ολυμπιακό δεν συνέφερε.
Και οι δύο αντίπαλοι έψαχναν το γκολ με επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή. Ο Παναθηναϊκός, δηλαδή, υπεράσπιζε το 1-0 με επιθετικό ποδόσφαιρο, ο δε Ολυμπιακός, σκέτος γυμνός βασιληάς αποκάλυπτε πανηγυρικά τις αμυντικές του αδυναμίες. Αλήθεια, πόσο διαφορά έχει ο Ολυμπιακός της Λεωφόρου από την ομάδα που έπαιξε την περασμένη Πέμπτη στο Κίεβο; Μια από τα ίδια.
Ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη αλλά δεν θα πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένος. Πριν από το 2-0 με τον Πέτριτς κλώτσησε τουλάχιστον δύο ευκαιρίες για να στείλει την μπάλλα στο πλεκτό. Σίγουρα ήταν πιο ζωντανός, πιο υγιής και αυτό φάνηκε ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες ήταν «αυτοκόλλητες» σε κάθε φάση. Στα τελειώματα ο Ολυμπιακός μείωσε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ντομίγκες κι αφού έκανε τη σοβαρή γκέλα ο Άγγλος τερματοφύλακας να καθίσει στο κέντρο για να φυλάξει και την γωνιά ευθύνης του και το τείχος.

Ο ΠΕΡΕΪΡΑ ΠΕΤΥΧΕ αυτό που ήθελε, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Της Κορέας έγινε στο γήπεδο πριν ακόμα ξεκινήσει το ντέρμπυ. Με μπροστάρι στρατηλάτη τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελο Μαρινάκη εμφανίστηκε στο γήπεδο η αποστολή του πρωταθλητή. Και οι βαζέλοι τσίμπησαν. Αρπάχτηκαν. Αυτό που ήθελε ο Μαρινάκης! Ο στόχος επετεύχθει.
Σε ρόλο ταυρομάχου άπλωσε το κόκκινο πανί ο Μαρινάκης στο λυσσασμένο ταύρο, έτσι είδε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, και με μιας μετατράπηκε το γήπεδο λες και ήταν βομβαρδισμένη Βαγδάτη.
Ο Περέϊρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, αυτός που είχε ζητήσει από τους παίκτες του να παίξουν σαν άντρες, πλησίασε την κόλαση της θύρας 13 και τους έκανε… νεύμα να μπουκάρουν. Και τα κορόιδα οι Παναθηναϊκοί του έκαναν τη χάρη. Σπάσανε το κάγκελο και ορμήξανε να τον φάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η μεγάλη… απορία! Που στο διάολο βρέθηκαν αμέτρητες κούτες από φωτοβολίδες. Οκευ, οι Ολυμπιακοί ήταν προκλητικοί με αρχιντοπαρισμένο τον Μαρινάκη. Γιατί οι μαλάκες οι βαζέλοι μάσησαν και δεν κράτησαν στην καβάτζα τα βεγγαλικά για να τα ρίξουν όταν η ομάδα σκοράρει;

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: