Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Τότεναμ της τελευταίας στιγμής!!

Τον 16ο βαθμό  στο τελευταίο πεντάλεπτο των αναμετρήσεων της μέσα στην σεζόν εξασφάλισε η Τότεναμ, μετά την ισοφάριση του Χάρι Κέιν απέναντι στη Γουεστ Χαμ. 
Με τον τρόπο που ξεκίνησε την φετινή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ, όταν στην πρεμιέρα συγκέντρωσε τους τρεις πρώτους βαθμούς με το τέρμα του Ερικ Νταιερ στο 90’ κόντρα στη Γουεστ Χαμ, συνεχίζει η ομάδα του Ποκετίνο.
Το γκολ που πέτυχε ο Χάρι Κειν μετά το ριμπάουντ από το πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος έδωσε στους «σπερς» τον 16ο βαθμό, με γκολ σε φινάλε αγώνα και αποτελεί τον πρώτο βαθμό της ισοπαλίας που παίρνει η Τότεναμ με αυτόν τον τρόπο.
Ετσι, εκτός από τους τρεις πόντους που κατάφερε να αποσπάσει σε δυο ματς από την Γουεστ Χαμ, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο συγκέντρωσε άλλους 12 παίρνοντας τη νίκη με γκολ που επιτεύχθηκε μετά το 86ο λεπτό.
Πιο πρόσφατη ήταν η νίκη με 2-1 επί της Αρσεναλ, στις αρχές του μήνα, με γκολ του Χάρι Κέιν στο 86’, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε επικρατήσει (2-1)  της Σάντερλαντ στο Γουαιτ Χαρτ Λέιν τον περασμένο μήνα με γκολ του Ερικσεν στο 88΄.
Ο 23χρονος Δανός έχει σκοράρει άλλες δυο φορές στην εκπνοή των αγώνων δίνοντας τη νίκη με 2-1 στους «σπερς» κόντρα στην Σουόνσι εκτός έδρας τον Δεκέμβριο και τη Χαλ επίσης εκτός έδρας τον Νοέμβριο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: